Как да постигна Мултиоргазъм с играчки?

Как да постигна Мултиоргазъм с играчки?

Здравейте отново, дами и господа! Няма да бавим нещата, а направо сме готови да ви споделим всеобщата тайна за същността на сексуалния живот, който се свежда до желанието за получаване на оргазъм. Обзалагаме се, че ви харесва това чувство. Когато бързото дишане се заменя със спазъм, когато цялото тяло е напрегнато и изглежда, че времето е спряло, когато у нас се появява удоволствие и излиза със стон от блаженство.

Горчиво е да се мисли, че някой хора рядко или никога не са изпитвали оргазъм. Множество оргазми получават едва единици. Толерантната несправедливост е непоносима и затова събрахме много информация от експертите, които бихме искали да споделим с вас.

Как да получите множество оргазми?

Мултиоргазмите са няколко невероятни удоволствия, които следват един след друг. Тайната е да се действа едновременно или последователно върху различни ерогенни зони. Например комбинация от стимулация на G-точката и клитора.

Ласките на последното ще доведат до кулминация по-бързо, но въпросът е да не спирате до там и да продължите да стимулирате стените на вагината. Важно е да не прекъсвате, в противен случай моментът може да бъде пропуснат. Ако всичко е направено правилно, вълните от удоволствие ще се покрият една след друга.

Тайната на множество оргазми:

Не се обезкуражавайте, ако не сте успели от първия път. Във всеки случай печелите, забавлявайки се. Причина за неуспеха може  да се крие в недостатъчно вълнение. Желаният резултат е 70 процента в главата на жената и само 30 процента зависи от външната стимулация. Отпуснете се, обградете се с приветлива атмосфера, отдайте се на обичани фантазии. Без правилното отношение е немислимо да очаквате шокиращи оргазми. Стимулацията на G-точката e задължителна. Допълнете я с обичайната си мастурбация и не забавяйте скоростта.

Няколко бурни финала ще ви накарат да сте нетърпеливи. ВНИМАНИЕ! Подобна стимулация може да причини „squirt“ – мокри оргазми при жените! Сега, когато знаете какво да правите нека преминем към играчките, които доставят множествено удоволствие.

Вагинални топчета

Способността да контролирате и чувствате тялото си играе важна роля за постигане на желания ефект! Тренирането на мускулите на влагалището дава неочаквани резултати.  Вие не само ще научите да се наслаждавате на блаженството, но ще можете да се наслаждавате и на себе си, да контролирате интензивността. Вагиналните топчета за чудесен аксесоар, който можете да използвате докато вършите ежедневните си задължения, докато се разхождате или докато сте се отдали на време за себе си. Разберете повече за кегел упражненията и започвайте с тренировките! Играйте с интимните си мускули, ще ви хареса! Разгледайте всички вагинални топчета тук.

Вибратор за G– spot стимулация

Може би един от най-ефективните инструменти за постигане на мултиоргазъм. G – точката е отговорна за интензивността и силата на оргазмите. В същото време малцина ѝ обръщат нужното внимание. Вибраторът елиминира тази несправедливост и уверяваме ви, няма да искате да се върнете към обичайните ласки след това! Основната структурна разлика на продукта е, че той е извит, което позволява най-ефективна стимулация върху тази ерогенната зона. Комбинирайте и се наслаждавайте!

Сексмашина

Машина е синоним на издържливост и ефективност. Когато казваме ‚ работи като машина‘ , имаме предвид ефективна и непрекъсната работа. Използването на секс машини е начин за дълга и ефективна мастурбация. Възможно е да получите мултиоргазъм с партньора си, но практиката показва, че мъжът няма достатъчно издържливост. Секс машината е освободена от тази недостатък. Създадена е с една цел – да задоволи вашите желания и се справя – перфектно! Вижте нашето предложение за невероятна стимулация тук.

Вибратор тип Заек

Както споменахме по-горе, тайната за мултиоргазъм е едновременното стимулиране на различни ерогенни зони. Вибраторът тип Заек действа върху двете най-чувствителни точки – клитора и влагалището. Клитор стимулаторите нежно галят и усърдно доставят удоволствие. За да получите това което искате, важно е да не прекъсвате след първата кулминация, а да се съсредоточите върху втората ерогенна зона. Каталогът на Passion.bg разполага с много предложения, но тук може да намерите най-поръчваният модел.

Приставки за двойно проникване

Ако предните предложения работят „отпред“, този аксесоар обръща внимание и „ отзад“. Жените, които са имали късмет да изпитат оргазъм от анална стимулация, казват че той не може да се сравни с нищо. Приставките за двойно проникване дават възможност не само да опознаете непознати усещания, но и да извлечете максимума от правенето на любов и мастурбацията.

Искате да живеете пълноценен живот? Искате да изпитате удоволствията, за които другите само мечтаят? Дайте на тялото си, това, от което има нужда!

Споделихме с вас тайната как да получите множество оргазми със секс играчки, а вие просто трябва да ги изпитате на практика. Сигурни сме, че резултата ще надмине най-смелите ви очаквания.

Не забравяйте да използвате лубрикант по време на мастурбация! Той ще ви накара да се чувствате още по-комфортно и ще предпази тялото ви от наранявания.

секс магазин