Как да използвам лубрикант? 5 прости съвета.

Как да използвам лубрикант? 5 прости съвета.

Някой хора възприемат, че лубрикантът е пикантна подробност към секса, а истината е че всички двойки се нуждаят от лубрикант. Лубрикантът е задължителен елемент от бурната, страстната или нежната авантюра, която сте планирали. Той прави секса по-интересен и приятен. Лубрикантите с вкус подобряват оралните ласки, а стимулиращите улесняват получаването на оргазъм. Изборът от лубриканти е толкова голям, че може да удовлетвори всяко желание. Може да изненадате партьора си с ново попълнение в интимната козметика или да изберете заедно лубрикант, който ще допадне и на двама ви. Моментът на избор е също много вълнуваща част, защото винаги ситуацията се нажежава и в главите и на двамата изникват палави фантазии. Има стотици смазочни материали за различни ситуации, но как да ги приложим правилно?

Вижте 5 прости съвета, които ще ви позволят да изразходвате продукта ефективно, но и икономично.

СЪВЕТ 1. Какво количество ви е необходимо?

Най-малко смазване е необходимо за орален секс. При него лубрикантите се използват предимно за придаване на различен вкус към играта. В процеса се смесва със слюнка, затова е необходимо малко количество. Средното количество е необходимо за вагинален секс, а максималното за анален секс. Естествено, най-достатъчно е количеството, което ви носи желаната наслада.

СЪВЕТ 2. Къде да го прилагаме?

Поставете лубриканта директно по гениталиите. Всички контактни зони трябва да бъдат овлажнени. Ако в играта включите секс играчка, тя също трябва да бъде смазана.По-добре да се приложи веднага към тялото, а не към ръцете, за да бъде по-икономично количеството. В случаи, че е необходимо разпределението на лубриканта с длани, то със сигурност ще остане количество и по тях.

СЪВЕТ 3. Кога?

Обичайно лубрикантът се използва непосредствено преди проникването. При условие, че няма специални ефекти. Затоплящите, охлаждащите и всички останали лубриканти с вълнуващи ефекти не започват да действат веднага, бъдете търпеливи и изчакайте усещанията да станат максимални.

СЪВЕТ 4. Не бъркайте лубриканта със стимулиращите средства!

Има кремове, които създават интересно въздействие, но не са смазочни материали. Често се продават на „щанда“ с лубриканти, но действието им не е да се „подхлъзвате“. Кремът се втрива в кожата преди секс и се абсорбира напълно. Това дава желания ефект. Но за да можете да проникнете лесно и приятно е необходимо и овлажняващо средство. Използването на две средства едновременно е  приемливо, но в такъв случай по-добре да изберете неутрален лубрикант, за да намалите шанса за нежелани странични реакции.

СЪВЕТ 5. Как да отмиете лубриканта?

Често, смазочния материал е на водна основа и се отстранява под течаща вода. Не остава върху кожата след душ. Но силиконовите или маслените състави не могат да бъдат премахнати така лесно. Измиват се с мек сапун, душ гел или други сапунени разтвори. Препоръчва се премахването им непосредствено след полов акт. Ако не отидете веднага за душ, нищо лошо няма да се случи, бъдете спокойни.

Затвори менюто
×
×

Количка