Пияният секс никога не е добра идея

Сигурни сме, че щом сте прочели това заглавие, веднага са ви хрумнали поне 5 довода, с които да ни оборите. Спокойно, няма нужда да ни ги пишете в коментарите, ние сами се досещаме кои са и веднага ще посочим най-големия от тях, а именно, че най-много забивки се случват под влиянието на алкохол. Само че това е необмислен, най-често без предпазни средства и водещ до сериозни последствия секс. Секс с непознат или полупознат, изневяра, секс, който след това може да ни отведе в гинекологията. И това всъщност са само част от причините, поради които не препоръчваме да влизате в интимни отношения на пияна глава. Вижте още няколко, които също заслужават внимание.

Ерекция

Алкохолът и ерекцията са пряко свързани, но в обратно пропорционална зависимост. Или казано на разбираем език: колкото повече пиете, толкова повече няма да можете да го вдигнете. Така че изобщо няма смисъл дори да правите опити, просто си легнете, наспете се и изчакайте алкохолът да се изпари от тялото ви.

Оргазъм

Алкохолът намалява чувствителността и е твърде възможно да ви отнеме прекалено много време, докато достигнете до оргазъм. Ако изобщо го направите.

Сухота

Алкохолът изсушава, но не само гърлото, чиято сухота ви кара на сутринта да се чувствате така, сякаш устата ви гори, а и интимните ви зони. Така че, ако нямате лубрикант под ръка, по-добре изобщо не започвайте нищо, защото всичко, което ще изпитате, ще бъде само болка.

Нерви

Алкохолът влияе по различен начин на нервната система на всеки един човек. Има хора, които след няколко чашки стават весели и разговорливи. Има и такива, които след влияние на алкохол стават агресивни. А има и трети вид, на които пиенето влияе емоционално. Затова е напълно възможно, особено ако сте от нежния пол, след пиянски секс да избухнете в сълзи и сополи, хвърляйки в сериозен смут вашия също толкова пиян нов партньор. Подобен нервен срив се случва, когато осъзнаете, че сте изневерили на половинката си или че просто сте си легнали с човек, с когото не е трябвало това да се случва. Повярвайте ни обаче, това е един от най-лошите възможни завършеци на подобна вечер, така че просто няма смисъл да си го причинявате. Затова, ако си знаете мярката, гледайте да не преминавате границата й.

Спомени

След употребата на голямо количество алкохол не е сигурно дали ще си спомняте всичко от сексулания контакт, а това не е желателно, защото се губи голяма част от удоволствието. Предполага се че не искате като се събудите първата ви мисъл да бъде…”ние направихме ли го снощи и приятно ли беше?”