You are currently viewing Идеалният подарък за нея – изненадай я!

Идеалният подарък за нея – изненадай я!

Подаръците за любимата жена могат да бъдат безкрайни, но на теб ти се иска нещо по-различно, което никоя друга не би получила. Оригиналност и мислене „извън рамката” винаги са от полза, но нека помогнем с някои идеи, които ще я зарадват.

Да започнем с общи насоки какво е важно за една уважаваща себе си дама в активна сексуална възраст. Няма жена, която не би желала да има перфектно изглеждащи полови органи, стегната вагина и приятна на допир кожа. А когато говорим за избор на цял комплект – просто уцелваш мишената в средата!

      Подаръчни ваучери

Ако така и не ти хрумне нещо, има спасителен вариант, който винаги е удачен – подаръчен ваучер. По този начин ще изрази    ш вниманието си и същевременно, ще ѝ предоставиш възможността тя сама да си избере подарък, който ще я удовлетвори.

      Съблазнителни комплекти за дами

Започвайки от различни анални плъгове и стигайки до комплекти, съдържащи всичко за BDSM игра. С всеки подаръчен комплект за дама ще я изненадаш на макс!

      Полезно за жената

       Вибро яйца

Вибро яйцата представляват средство на само за предизвикване на сексуално удоволствие. С тяхна помощ вагиналните мускули се стягат, което допринася за удължаване на младостта по отношение на секса, подобрява се качеството му и оргазмите стават по-интензивни.

      Клитор стимулатори

Клитор стимулаторите могат да бъдат включени във вашата сексуална игра. А коя жена не обича подобна стимулация?

       Вагинални топчета

Подобно на вибро яйцата, вагиналните топчета даряват дискретна наслада, която също така е в плюс за женското сексуално здраве. А ако имат и вибрации, бъди сигурен, че това ще бъде подарък-хит!

 

          Секси бельо

И ако все пак имаш някакви свои си, вътрешни съмнения, че горепосочените предложения може да не ѝ допаднат, то едно е сигурно – никоя жена не може да устои на еротично бельо! Независимо дали са бикини, сутиен, жартиери, или нощнички, каквото и да избереш от секс шопа, все е добро! Още повече, че размерите – като цяло – са универсални, с разтегливи материи.

Различното при бельото от секс магазин е в това, че се залага на еротиката, съблазняването и подчертаването на прелестите по начин, по който тя да се чувства кралица в леглото. В този случай фантазиите се развихрят, а самочувствието на жената се повдига.

        А какво НЕ Е добра идея да й подаряваш?

Избягвай неща, които представляват хигиенна грижа, вагинални душове, презервативи, менструални чашки или вибратор – последното би могло да ѝ се хареса, но само ако предварително сте обсъждали да вмъкнете „още един участник” в игрите си.