Фантазии?

Фантазии? Позволете на ваниловата фантазия да разшири мирогледа ви!

Мислите ли, че това, за което мислите никой друг не го е мислил? Считате ли тези мисли за строго закрепени към вашето лично пространство? 

Сега ще ви разкрием няколко „мисли“ и фантазии, които присъстват във въображението на повечето от нас, но не говорим за тях.

ГРУБ СЕКС!
Опс, прикрепени към екрана на телевизора, гледайки 50 нюанса сиво? Спокойно, не си сам.
Милиони хора фантазират за участие в груби сцени като S&М *садизъм и мазохизъм*, или пък BDSM *робство, дисциплина,покорство и  садомазохизъм*. Това е едно доста популярно сексуално желание.
„ Хората които поемат подчинени роли, бягат от самосъзнанието. А тези които заемат доминиращи роли имат по-силен фокус.“ И в двата случая с тези фантазии ще сте по-малко разсеяни и ще направят, така че да се отпуснете и да се насладите на момента.

ПРИКЛЮЧЕНСКИ СЕКС!
Оказа се, че отегчението стои и зад тази фантазия, подобно на груповия секс.
Да правим секс на различни места и да експериментираме c позите,  има потенциала да усили възбудата и да ни предостави тези чувства на вълнение, които пожелаем.
Секс на плажа, на стълбището… ако този вид фантазии са и ваши, то можем да кажем, че търсите прекъсване от рутинният ви сексуален живот или че се опитвате да намерите нещо ново.

ТАБУ?ФЕТИШИ?
Е… ако кажете на група хора – „не правете това“, то поне един от тях ще го направи.
От сексуална гледна точка е нормално да фантазираме за нещата, които сме казали, че не можем да направим.
ДИШАЙТЕ!

НЕМОНОГАМЕН СЕКС!

Отворените взаимоотношения са все по приемлив начин на живот за много двойки. Немоногамията е привлекателна за много хора, защото за един партньор е трудно да бъде всичко за нас по всички параграфи…
А от друга страна фантазиите от този аспект, сигнализира за нужда от задоволяване на интимни и  емоционални чувства.

РОМАНТИКА? СТРАСТЕН СЕКС!

Тук свеждаме мисълта до атрибутите за съблазняване. Вечеря на свещи? Рози върху чаршафите? Ако усетите, че мечтаете за сексуална страст е възможно да не се чувствате желани в реалния свят.
Учени казват, че хората които не се чувстват добре или не са в добри взаимоотношения са по-склонни да фантазират това, което смятат, че ще добави страст в живота им.

ХОМО?
Фантазиите включващи  участието на същия пол, могат да бъдат много шокиращи за някой хора и това може да ги накара да поставят под въпрос собствената си сексуална ориентация. И въпреки, че сексуалната ориентация може да е водеща за този вид фантазии, смятаме, че любопитството към нещо ново е потенциален фактор.

Е, чувствайте се удобно във вашите фантазии.  Позволете на ваниловата фантазия да разшири мирогледа ви!

Logo