Еротичен масаж за начинаещи

Еротичният масаж безспорно е една от най-добрите любовни игри, които можем да си пожелаем преди същинската част, а именно самия акт. Почти сме сигурни, че няма човек, който би отказал някой да го поразтрие, да помогне на тялото му да се отпусне и на всичкото отгоре това да е свързано с невероятно усещане за възбуда.

Ако все още не сте поднасяли такава изненада на половинката си, сега е времето да я осъществите. А ние ще ви дадем някои основни насоки, за да направите преживяването незабравимо и за двама ви.

Атмосферата

Много е важно да се погрижите за добрата атмосфера по време на масажа. С други думи, не ви препоръчваме да го правите през деня, на светло и малко преди да отидете на работа например.

Нека имате време пред себе си, за да може и двамата да се отпуснете и да не бързате. Светлината да бъде приглушена, а музиката – релаксираща. Препоръчваме ви да запалите ароматни свещи, с които да увеличите взаимното удоволствие. Можете да изберете с нежно ухание на ягода (вижте тук), шоколад (вижте тук), ванилия (вижте тук), зелен чай (вижте тук) или каквото ви допада.

Ако пък решите да заложте на формулата 2 в 1, препоръчваме ви непременно да обърнете внимание на масажните свещи, които след нагряване се превръщат в ароматно масажно масло. Няма как да не ви препоръчаме аромат на екзотични плодове (вижте тук) или пък комбинация от ябълка, праскова и канела, в която със сигурност ще се влюбите (вижте тук).

Не забравяйте да се погрижите и за температурата в спалнята. Въпреки че се очаква да се разгорещите, хубаво е в помещението да бъде по-топличко, защото ще бъдете голи и в началото може да ви бъде хладно.

Аксесоарите

За да бъде изживяването пълноценно, едно от най-важните неща, от които се нуждаете, е масажно олио. Нищо не може да се сравни с приятното, хлъзгаво усещане и експлозията от аромати, които носи течното удоволствие. Невероятно възбуждащо е директно да изсипете от него върху гърба на половинката си и внимателно да го втриете в кожата ѝ или пък първо да навлажните своите ръце и с тях да го докосвате по цялото тяло, включително и на най-интимните места.

На пазара се продават масажни масла, които са афродизиаци, а справка за едно такова можете да направите тук. Също така можете да заложите на затоплящо масло (вижте тук) или на старндартно масажно масло с чувствен аромат (вижте тук).

Техниката

След като сте се погрижили за атмосферата и аксесоарите, идва време и за самия масаж. Нека половинката ви остане само по бельо и легне по корем, а вие се качете върху нея в същото „облекло“. Започнете нежно, с върха на пръстите си да докосвате тялото ѝ, като леко натискате. Вземете масажния лосион или масажната свещ и леко изсипете върху гърба на вашия човек. Започнете внимателно да масажирате, като по някое време можете да включите и тялото си в масажа. Не забравяйте, че подобно преживяване се съпътства отлично с нежни, а после и с по-дълбоки целувки, както и с докосване на „забранени“ места.