You are currently viewing Държави за секс туризъм: Турция

Държави за секс туризъм: Турция

Турция се смята за страна на контрастите: макар да е модернизирана, свободомислеща и напредничава, на много места тя е коренно различна – обвита в ориенталска загадъчност и консерватизъм. Все още могат да се видят забрадени млади жени редом до онези, носещи ултра къси поли. Колкото до мъжете, те са всеизвестни със своята страстност, която веднага се набива на очи, още щом погледнат жена – най-вече чужденка. Защо е така?

При туркините все още съществуват вековните порядки и морални съображения и освен ако не са проститутки, турските жени не са така отворени към секс преди брака. А тъй като това не важи за чуждоземките, турските мъже просто обожават да общуват с последните.

Турция през последните години

Напоследък страната си е спечелила репутацията на една от най-разкрепостените страни в света по отношение на сексуалността. Знаейки добре за нестихващата страст у мъжете там, много чужденки охотно отиват с една цел – да се наслаждават на непрестанни плътски удоволствия. Турция днес е по-отворена към всички хора и вече има закони, насърчаващи  приемането на различните сексуални ориентации. В добавка на това, прочутото им гостоприемство и лесното сближаване с други хора силно допринася за славата на Турция като държава за секс туризъм.

Транссексуалните в Турция – неприятната истина

Транссексуалните хора в Турция обикновено се занимават с улична проституция и много от тях живеят в бедност и без дом, тъй като все още на тях се гледа като на второ качество хора. Немалко от тях биват подлагани на ужасен тормоз. Статистиката твърди, че в Турция има най-висок процент на транссексуални убийства в цяла Европа. При целия напредък в мирогледа за равенство и търпимост в тази държава, който се наблюдава през последните години, транссексуалните все още биват дискриминирани и дори неприемани да „работят“ в законната проституция с мъже.

Известни места за секс туризъм в Турция

Истанбул

Най-големият град в Турция си има и свой гей квартал, а гей проституцията там е законна. Има неписано правило, че в Истанбул никой никого не защитава и нападенията над мъже са чести – както и над жени. В сексуално отношение градът е и привлекателен, и опасен – зависи кой какво търси…

Анкара

Столицата също има гей квартал, където клубове се посещават от много мъже, търсещи сексуално забавление. Чести са случаите и на проститутки, притесняващи мъже по улиците на Анкара – явление, с което тамошната градска управа все още се бори, стремейки се да локализира проституиращите в отделен квартал.

Анталия

Прочутият туристически курорт има процъфтяваща гей общност и не само. Хора с всякаква ориентация намират своето идеално място за плътски наслади в това луксозно ваканционно селище.

Кападокия

Кападокия е притегателна точка за секс туристи. Мястото е известно с множество тайни пещери, където спокойно може да се прави вълнуваща и разкрепостена любов.