You are currently viewing Държави за секс туризъм: Тайланд

Държави за секс туризъм: Тайланд

Секс туризмът в Тайланд е до такава степен прочут,  че тази азиатска страна се е превърнала в нещо като негов символ. Туризмът в Тайланд едва ли има друга популярност, освен с всеизвестната, широко разпространена проституция, зрелищните секс шоута на живо и т. нар. Lady Boys – както се досещате, момчета, досущ приличащи на жени.

Самото име на Тайланд предизвиква страст у всекиго, целящ удовлетворителен, истински секс туризъм, без оглед на ориентацията си.

      Мащабът на проституцията в Тайланд

Основна част от секс туризма в Тайланд е уж незаконната проституция, налична от векове, още във времената на кралство Аютая (период от 1351 г. до 1767 г. сл. н.е.). И докато в онези далечни векове проституцията е била законна и облагана с данъци, от 1960 г. насам тя е извън закона, но това е само формално.

      Тайландски булки

Това е друга традиция в Тайланд, известна още като „булки по пощата“. Да, буквално можете да си поръчате и получите екзотична булка. Това са жени, които работят с международни брачни агенции, служещи за запознанство между мъже и жени от различни страни. Тук вече целта е брак. Твърди се, че традицията датира от 1800 г., а в наши дни до такива услуги прибягват бедни семейства, желаещи да изпратят детето си от женски пол на сигурно място.

      Секс предавания на живо

Популярна част от секс туризма в Тайланд са зрелищните секс шоута. У туриста остава усещането, че развратът е дори на почит, освен на показ. Най-известното такова шоу е „пинг-понг“, в което жени на сцената използват своите тазови мускули, за да „издухват“ от вагините си предмети – най-често топки за пинг-понг. Тази практика също има свое начало – от средата на 70-те години на XX век. И макар тези представления да се считат за незаконни, те все пак се правят заради големия интерес към тях.

      Тайланд е изпълнен с Lady Boys

От анекдоти, реални случки и очерци на пътеписци – почти всеки сексуално активен човек е информиран за т. нар. Lady Boys. Те много лесно биват обърквани за жени поради факта, че изглеждат като перфектни дами, при това сексапилни. Всъщност това са мъже, най-често млади, които или се обличат като жени, или са достигнали някакъв етап на действително превръщане в жени посредством операции за смяна на пола. Тези момчета-момичета са дотолкова популярни в Тайланд, че се намират навсякъде. Имат правото да се разхождат във вида, в който желаят, и работят във всяка законна област сред обществото.

Могат да бъдат срещани в салони за красота, шикозни магазини, кабарета, елитни ресторанти, информационни центрове, развлекателни квартали и дори в конкурси за красота.

За разлика от други азиатски страни, в които не се гледа с добро око на хомосексуалността, тези „мъже“, които трудно могат да бъдат идентифицирани като такива, са нормално приети в Тайланд.