You are currently viewing Държави за секс туризъм: Етиопия

Държави за секс туризъм: Етиопия

Етиопия e известна държава, разположена в Източна Африка. Нейното население е второто по численост на континента след Нигерия, но страната е считана за най-голямата дестинация за секс туризъм в цяла Африка. И това е обяснимо, предвид следните факти:

Законна проституция

Макар да не се гледа с добро око на сводничеството и облагодетелстването от „най-древната професия“, там все пак тя е законна. Етиопия има лоша слава, че е център за разпространение на СПИН, но това не ѝ пречи да бъде магнит за туристи, търсещи достъпни сексуални удоволствия.

Улична проституция и стриптийз

Известно е, че почти всички момичета, които обикалят из центъра на столицата Адис Абеба, са т. нар. улични проститутки. Ако си харесате някоя, просто се усмихнете и тя ще бъде готова на всичко. Единствено трябва да се внимава за болестите, предавани по полов път, понеже този контингент проституиращи не подлежи на почти никакъв контрол.

Колкото до стриптийза, много са местата за това – и квалитетни, и от по-долен клас, но разголени гърди могат да бъдат видени и на улицата, както и момичета, които извършват секс услугите си директно по тротоарите нощем…

Най-известните населени места в Етиопия за секс услуги и какво предлагат

Адис Абеба и град Адама, известен и като Назарет, са най-популярните секс дестинации в тази страна. Тук не е никак трудно всеки да се отдаде на екзотична сладострастна забава – възможностите и офертите буквално дебнат на всеки ъгъл:

Секс камери на живо

Една от атракциите в Етиопия – това е възможността за секс камери на живо. Достатъчно е да пожелаете момиче или момче – и готово! Модели с уеб камера могат да бъдат намерени от цял свят, независимо от пола, расата, възрастта и ориентацията. Интернет е широко използван за това, което прави секс камерите понастоящем процъфтяващи, но за разлика от пуританските порядки в други страни, в Етиопия хората не се преструват, че не съществува.

Гледане на секс шоу на живо

Не е задължително услугата да е срещу заплащане – в Етиопия дори може да се изнасят безплатни представления за привличане на повече туристи в подобни „увеселителни заве

дения“. Те залагат на златната бизнес стратегия, че ако даден клиент остане доволен, той непременно ще иска да види и нещо повече. Тогава му се предлага да сбъдне конкретните си желания срещу съответната сума.

Етиопия е още един ад за хора с нестандартна сексуална ориентация

Еднополовите сексуални отношения както на мъже, така и на жени са поставени извън рамките на закона в страната. Лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални лица в Етиопия са изправени пред правен абсурд и биват жестоко репресирани. На фона на ширещата се легална проституция обществото приема за по-морално някой да отдава тялото си на всеки, който го пожелае, отколкото да има връзка с човек от същия пол.

Ескорт услуги с цел брак

Подобно на Кения, желаещите щедър спонсор са безкрайно много. Ако търсите ескорт, гид, дори елементарна помощ да ви упътят в Етиопия, изключително вероятно е да попаднете на такъв тип придружител. Много момичета и момчета са готови на всичко, за да се установят с фин

ансова стабилност, затова и ще се стараят да угодят на всякакви клиентски прищевки, ако усетят, че въпросният клиент е богат… Повечето от ескортните дами или господа – често съвсем млади – знаят три думи на английски: пиене, любов и презерватив, за да ги използват умело.