Често срещани грешки при използването на секс играчки

Често срещани грешки при използването на секс играчки

Малцина си признават, че биха сгрешили с нещо при употреба на секс играчки. Практиката обаче показва друго – неподозирано много хора правят тъкмо едни и същи фалове или пък продължават да се водят от незнание относно начина на използването им. Нека разгледаме най-често срещаните погрешни действия с тях:

Неправилен лубрикант – с други думи: внимавайте със силиконовите секс играчки.

Въпреки че сам по себе си силиконът не е опасен за организма, съприкосновението на твърд силикон с течен такъв, какъвто е в някои лубриканти, нарушава повърхността на силиконовия секс уред. А що се отнася до лубрикантите на водна основа, те могат да се прилагат върху всякакъв вид материал, така че с тях не бихте имали неприятности. Ако все пак сте направили грешката да сложите силиконов лубрикант върху силиконова секс играчка, измийте я добре със сапун и вода, веднага щом приключите с използването ѝ. Вярно е, че силиконовият лубрикант е с по-гъста консистенция и е по-издръжлив, в сравнение с водния, заради което е и предпочитан, но за да бъде предпазена играчката, поставяйте върху нея презерватив и тогава прилагайте силиконовия лубрикант.

Дилдо и вибратор е едно и също – съвсем невярно!

Както подсказва името на вибратора, функцията му е да вибрира. Някои вибратори са предназначени само за външна употреба, а други са приложими както за външна, така и за вътрешна. Някои модели имат настройки, които се променят, в зависимост от начина на употреба, други имат и екстри за стимулиране на клитора например. Колкото до дилдата, при тях постигате само проникване. Някои модели дилда са снабдени с вибриращи приставки, но те могат да се отстраняват и като правило не са толкова мощни, колкото вибраторите.

Секс играчки, небезопасни за анална употреба

Кой би желал да приключи сексуалното си забавление в болницата с дълбоко проникнала в ануса секс играчка, която не може да бъде извадена без хирургическа намеса? Това не е шега, а – за съжаление – реален случай, при това – не един. Не забравяйте, че аналното отвърстие няма завършек, какъвто е матката при вагиналния канал. Иначе казано – секс играчката няма как да се изгуби вътре във вагината, но не така стоят нещата при секс игра в аналния отвор.

Нещателно почистване на секс играчката

Досещате се, че хигиената е на първо място и е част от общата безопасност при използване на секс играчка – каквато и да е. Необходимо е обилно измиване на играчката със сапун и топла вода. Ако тя е направена от стъкло, неръждаема стомана или чист силикон, тогава можете да я поставите в съд с вряща вода за няколко минути. Последното не важи за играчки, които работят на батерии!

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка