Черен Секси Петък 2021г.

Черен Секси Петък 2021г.

Готови ли сте за Черен Секси Петък 2021г.? 

Както вече се досещате, време е да разкрием нашата промоционална кампания! След всички телевизори и перални, които ще видите, че са на намалена цена, не забравяйте да проверите какво се случва в любимият ви секс магазин. Да, хубаво е да се чисти и пере с нови уреди, да си купиш гуми на промоция и да се носят красиви обувки за без пари, но ако не сме удовлетворени от живота си, едва ли има смисъл от всичко това!

През 2021г. се заехме с популяризирането на нашата най-любима кауза: да говорим открито за удоволствието и то да бъде приоритет в живота ни. В коучинга казват: “Обичай първо себе си, след това ще те заобичат всички други!”. 

Истината за нас е в страстта. Живейте всеки ден със страст и удовлетвореност!

Работи със страст, тренирай със страст, говори със страст, прави любов страстно. Ако се чудиш защо обръщаме толкова голямо внимание на страстта, просто е. Страстта е нашата рецепта за щастлив и пълноценен живот!

В края на месец ноември е време за намаления. А ето ги нашите:
Подготвили сме цяла категория със специални продукти, които ще бъдат на ексклузивни цени в периода 24 – 28 ноември 2021г. Продуктите са разнообразни и вярваме, че за всекиго ще има по нещо. 

Но ако все пак сме пропуснали продукта, който сте си харесали имаме и друг вариант!
За всички продукти, които не са на промоционална цена, можете да използвате 20% отстъпка от обявената в сайта цена с Промо код “BLACK21”

Накратко:

  • Цели 5 дни намаления – от 24.11.2021г. до 28.11.2021г.
  • Селекция от специални продукти на ексклузивни цени /ако се чудите къде са реалните намаления – в Passion.bg ще ги намерите/
  • Бонус: Промо код “BLACK21” за 20% отстъпка от цените на всички останали продукти в сайта ни 

Намалението на продуктите, които са част от кампанията “Черен Секси Петък” важат в периода  24.11.2021г. до 28.11.2021г. или до изчерпване на количествата. 
Промо кодът “BLACK21” гарантира 20% отстъпка от цената на всеки продукт, който не е на промоционална цена. 
Всяка поръчка ще бъде потвърдена от наш служител по посочения от Вас телефон за контакт. Срокът за изпълнение на поръчките е от 3 до 5 работни дни. В случай, на претоварване през периода на кампанията е възможно минимално забавяне. 

Насладете се на Черен Секси Петък в Passion.bg!

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка