Безопасно уголемяване на пениса – да, възможно е!

Безопасно уголемяване на пениса – да, възможно е!

Рядко се среща мъж, който да е доволен от размера на мъжкото си достойнство. Повечето биха желали да е по-голям, за да се задоволи една жена. И макар на пазара да съществуват гелове, кремове и таблетки на натурална основа, които помагат на природата в това отношение, все още българският мъж сякаш се бои дали наистина работят такива продукти, дали са безопасни, дали вредят… Време е да отговорим на тези въпроси. Първо, нека уточним:

Кой размер на пениса се счита за „нормален“?

Страхът, че пенисът ви е твърде малък или е дори нищожен по размер, за да задоволи партньорката ви по време на секс, е често срещан. Но проучванията показват, че повечето мъже, които смятат, че пенисите им са твърде малки, всъщност притежават полови членове с нормални размери – такива, които могат напълно да задоволят една жена. Също така, тези проучвания посочват, че много мъже имат преувеличена представа за това какъв трябва да бъде „нормалният“ размер на пениса.

Истината е изненадваща за вас, може би: дължината на нееректиралия ви пенис не може да предскаже колко дълъг ще стане, когато е изправен. Например, ако вашият полов орган е около 13 см или по-дълъг, когато е в състояние на ерекция, означава, че той е с нормален размер. Един пенис се счита за необичайно малък, ако е по-къс от около 7,5 см, когато е еректирал.

И нека видим кои са опасните начини за уголемяване на члена:

Хирургическа операция – тя е прекалено рискована и може дори да не даде резултат. За сметка на това може да причини трайни, непоправими увреждания – освен болките, които са неминуеми. В най-добрия случай една такава операция (като разделяне на суспензорния лигамент) може да добави 1 см в повече към дължината на отпуснатия пенис, но няма да промени действителната му дължина, когато е в ерекция. В най-лошия случай, пластичната операция може да доведе до усложнения като: инфекция, белези, загуба на сензитивност, дори еректилна дисфункция.

Безопасните продукти за уголемяване на пениса

Лосионите и кремовете в нашия онлайн магазин са продукти, които няма да предизвикват у вас болка, какъвто и да било дискомфорт или нежелан ефект. Те са с високо съдържание на витамини, минерали и билки, като въздействат върху кръвопотока, постепенно увеличавайки пещеристите тела. По този начин половият член трайно се уголемява. Важно е да се спазват точно инструкциите и да се отнасяте нежно към своя „боец“, масажирайки го с крема или лосиона. Постепенно той ще се уголеми по дължина и по ширина. Таблетките са другата алтернатива, която е за предпочитане пред хирургическите интервенции с цел по-голям пенис. Те съдържат натурални компоненти, които гарантират стабилна ерекция, солиден по размер член и качествен секс.

секс магазин
Затвори менюто
×
×

Количка