Масажор, магия в черен цвят - PowerPlay O-Wand Black

59 лв.

В наличност

  • Производител: NS Toys
  • Модел: NSTOYS0428

PowerPlay O Wand е вашият ключ към доставянето на множество невероятни и уникални оргазми. Мощните вибрации ще стимулират всичките ви ерогенни зони. Този продукт предоставя абсолютен комфорт и удобна функционалност. Притежава неограничени възможности и много  разнообразни комбинации. Напълно водоустойчив масажор, изработен от безопасен за тялото медицински силикон от високо качество.

Има едва няколко модела масажори, които могат да бъдат конкуренция на PowerPlay и да се сравнят с него по отношение на интензивността на стимулиране на ерогенните зони и мултифункционалните качества, които притежава. Вибромеханизмът създава както мощни ударни импулси, така и деликатна пулсация, която предизвиква възможно най-силното интимно вълнение. Благодарение на своята мека силиконова глава, вълните се разпределят равномерно и целенасочено към най-важната зона. Играчката е много гъвкава, като може да се използва за масаж върху всички чувствителни зони или за цялостен масаж на тялото.

Вълнуващо проектиран за максимално удоволствие, този многоскоростен масажор се отличава с гладка силиконова глава и гъвкав врат, предназначен за отпускане на уморените мускули и стимулация на ерогенните зони. Произведен с елементарен интерфейс, предназначен за удобна употреба, контролерът е разположен в основата на пръчката, като позволява лесен контрол върху настройките, докато вибрационните режими отнемат дъха ви.

Компактният дизайн е идеален за пътуване и за любов в движение, така че не се колебайте да се  възползвате от тези предимства, които предлага. Вземете го в чантата си и и го носете с вас навсякъде! Препоръчваме употребата с лубриканти на водна основа, изберете най-стимулиращите настройки за себе си и се насладете на блажен, оргазмичен масаж, самостоятелно или с половинка. Почиствайте преди и след забавлението с антибактериален сапун или почистващ препарат за играчки.


Клиторът е най-богатата на нерви част от човешкото тяло, той разполага с около 8000 нервни окончания, което го прави най-мощното оръжие на сексуалното удоволствие. Това е доста повече, отколкото има пенисът. Потенциалът на женския орган не свършва дотук. Тази привидно малка ерогенна зона разпростира усещането към 15 хил. други нерви, което обяснява усещането, че цялото женско тяло е обзето и се "тресе" в момента на кулминацията.


Батерия тип AAA
Брой батерии 3
Вибрации Да, мултискоростни
Вибрационни режими 7
Водоустойчив Да
Диаметър 3,4см.
Дължина 18см.
Екстри Лесен контрол на управление, чупещ се врат за удобна стимулация
Интензитет на вибрациите 5
Материал Силикон, ABS
Пол Унисекс
Предназначение Клиторстимулация, масажор
Тегло 180гр.
Тип Масажор
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.