Анални мъниста, най-добрите на пазара - Pretty Love Anal Beads

40 лв.

В наличност

  • Производител: Pretty Love
  • Модел: DEBRA00721
Изпробвайте усещането от тези анални мъниста, направени от силикон. Гарантирано никога не сте опитвали нещо подобно!

Ако никога не сте експериментирали с анална игра, тези мъниста са точно това, от което се нуждаете, за да изследвате прекрасния свят на необятната анална стимулация. Предвидливо имат заострен връх за улеснено поставяне, като постепенно диаметъра се увеличава. Гъвкавата структура се огъва според контурите на тялото ви. Чистотата е задължителна след забавлението, като трябва да измиете с топла вода или специална течност за дезинфекция и почистване на секс играчки. Наслаждавайте се и вмъквайте толкова топки, колкото имате нужда, за да се чувствате комфортно. С тях ще изпитате оргазъм, какъвто никога преди не сте изпитвали.

Изработени от висококачествен силикон, приятно меки, като са напълно безвредни за тялото. В края имат ръкохватка за пръсти предназначена за лесно и удобно извличане, това може би са най-добрите анални мъниста на пазара. Мека и еластична силиконова верига, която постепенно се увеличава по размер, притежава вградени стимулиращи мини-шипове за още по-интензивно удоволствие. Произведени с красив дизайн за мека и приятна анална стимулация!

Изследванията показват, че сексуалните играчки добавят допълнително измерение към физическото удоволствие. Ето защо не е изненадващо, че тези играчки са популярни и се продават в цял свят.

Водоустойчив Да
Диаметър 1,5см; 1,6см; 2см: 2,2см; 2,4см; 2,5см; 2,8см; 3см.
Дължина 28,5см.
Екстри Удобна ръкохватка
Количество 8 свързани топчета
Материал Силикон
Особеност Мек и гъвкав дизайн
Пол Унисекс
Предназначение Анална употреба
Тегло 130гр.
Тип Анална броеница
Цвят Лилав

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.