Вибратор, проникващо удоволствие - P-Shape Vibrator

21 лв.

В наличност

 P-образен вибратор произведен от Seven Creations. Той има дебели вени, естествено оформени блестяща глава и изпъкнали тестиси, които го правят да изглежда и да се чувства като истински. Основата предизвиква допълнително стимулиране на вагиналната област. Тази унисекс играчка е изработена от висококачествен PVC материал и има различни вибрационни режими, така че да можете да регулирате и да изберете този интензитет който ви харесва най-много. Смяната става лесно от регулируемата основа.

Дебелата форма в основата позволява и безопасно анално стимулиране. Чувствайте как вибрациите изпращат приятно усещане в тялото ви и се отдайте на удоволствието, за да стигнете до неизбежната кулминация. Вибратор идеален за самостоятелно използване, но също така е интересно и приятно допълнение към любовната игра с партньора ви. Играчката може да се използва с лубриканти на водна основа за по-лесно вмъкване и по-голямо удоволствие. След употреба трябва да се почиства и да се съхранява на чисто и дискретно място.

Основни характеристики
• Дължина 19 см
• Диаметър 4-7 см
• Изработен от PVC материал
• Може да се използва със смазка на водна основа
• Лесен за почистване

В действителност вибраторите ни носят много предимства! В днешно време те ни помагат да опознаем по-добре нашето тяло. Да не говорим за това, че регулират кръвното налягане, защото благодарение на тези играчки ще почувствате успокояващ комфорт, несравнима релаксация и невероятно приятно удовлетворение. Също така е невероятно преживяване, ако ги включите при секс с партньор, те ни помагат в сексуално отношение и правят любовната игра много по-приятна и разнообразна и за двамата!
Батерия тип AA
Брой батерии 2
Водоустойчив Да
Диаметър 4см.
Дължина 19см.
Материал PVC
Особеност С тестиси
Пол Унисекс
Предназначение Вагинална и анална употреба
Форма Реалистична
Цвят Телесен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.