Анални вибриращи топчета - Anal Fantasy Collection, Vibro Balls

33 лв.

В наличност

Ако никога не сте опитвали анална игра, тези Vibro Balls са точно това, от което се нуждаете, за да изследвате невероятния свят на аналната стимулация.

Vibro Balls са с диаметър от 3,2см. като са снабдени със здрав кабел за извличане и безопасно, лесно манипулиране. Елегантните претеглени топки са уникални най-вече с това, че вибрират постоянно, като се задвижват от всяко движение на вашето тяло, дори и най-малкият трепет ще активира изключително тихите вибрации, така никога няма да имате нужда от батерии или зарядно. Почистването е приятно след забавлението с включения в комплекта Refresh® Toy Cleaner, който трябва да комбинирате с топла вода.

Наслаждавайте се на вълнуващите усещания за анален натиск и удоволствие, като първо опитате с една топка, вмъквайте толкова, колкото е нужно, за да се чувствате комфортно. Не забравяйте внимателно да издърпате здравия кабел за изваждане, за да освободите всяка топка за още по-голяма финална стимулация. Опитайте да извадите Vibro Balls по средата на оргазъм, за да преживеете най-експлозивния климакс, който някога сте си представяли, че може да изпитате!


Всяка кутия Anal Fantasy разполага с БЕЗПЛАТНО подготвителен комплект от 5 части, който ще ви помогне да увеличите комфорта и да почистите след това. Комплектът включва 2бр. finger sleeve, Anal Eaze Insertz ™ крем, Moist® Anal Lube и Refresh® Toy Cleaner.
Диаметър: (3,2 см)

Стягането на влагалищната мускулатура подобрява кръвоснабдяването там долу, повишава чувствителността на G-точката, в резултат на което удоволствието от секса е по-голямо, а достигането до оргазъм – по-лесно (и не по-маловажно е, че упражненията на Кегел спомагат за изпитването на по-силни и разтърсващи оргазми).

Вибрации Да
Водоустойчив Да
Диаметър 3,2см.
Дължина 11,4см.
Количество 2бр.
Комплекът включва 2бр. finger sleeve, Anal Eaze Insertz ™ крем, Moist® Anal Lube, Refresh® Toy Cleaner
Материал ABS
Особеност Удобно въженце за лесна употреба
Пол Унисекс
Предназначение Анална употреба
Тегло 85гр.
Тип Вибриращи анални топчета
Форма Обла
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.