Анална колекция, парти пакет - Anal Party Pack

89 лв.

В наличност

Това парти ще бъде в панталоните ти и всички ще участват!

Нека партито започне през задната врата с невероятния Anal Party Pack! Ако никога не сте опитвали подобен тип удоволствие този комплект за начинаещи от 3 части е перфектният комплект, за да си доставите невероятна анална наслада! Изберете между разнообразните по форма играчки и започнете купона. Всички те са приятно извити, за да бъде проникването лесно и максимално приятно. И трите продукта са оразмерени според нивото за неопитни потребители, като два от тях имат надеждни вакуум вендузи, за да може да ги закрепите здраво към всяка плоска повърхност. Направени от напълно безопасен за тялото Elite Silicone ™. Те са внимателно проектирани така, че да възбуждат правилните точки всеки път щом бъдат поставени на правилното място!


Не се притеснявай, това е твоето парти и можеш да правиш каквото си искаш на него!

Малкият стартов плъг има кръгъл, заострен връх и извита долна основа. Вписва се удобно между бузите и може да се носи ежедневно при всякакви действия, така забавата ще продължи наистина дълго. Не позволявайте на малкия размер да ви заблуждава - този плъг ще ви напълни с удоволствие! Това е идеална играчка за първоначално проникване с цел разширяване, за да може нощта да преминете към следващото ниво.

Аналните мъниста имат широка основа и здрава вакуум вендуза. Топчетата са 5 на брой и ще те напълнят подобаващо. Валът е твърд, но е достатъчно гъвкав и е проектиран да дразни много приятно. Поставете всичките топчета постепенно или наведнъж или издърпайте целият вал, когато кулминацията наближи. Ще се насладите на копринено гладкото усещане и невероятното удоволствие, което тези специални мъниста ще те накарат да изпиташ!

Простатния масажор също разполага със заострен връх, за да се улесни вмъкването. Ъгълът на стимулация е точно това, което е необходимо за да се получи качествен простатен масаж, именно това прави този секси любовник толкова специален. Оребреният вал предлага невероятно вътрешно удоволствие, а здравият изваждащ се пръстен гарантира безопасното му отстраняване и удобна употреба. Едната страна на основата приляга плътно между вашите бузи, докато текстурираните зърна от другата страна осигуряват външна стимулация на перинеума. 

Елитът Silicone ™, който не съдържа фталат, е безопасен за тялото, хипоалергичен и приятно твърд. Почистването е приятно след забавлението с включения в комплекта Refresh® за почистване на играчки. Всяка кутия Anal Fantasy разполага с БЕЗПЛАТНО подготвителен комплект от 5 части, който ще ви помогне да облекчите комфорта и да почистите след това. Комплектът включва два ръкави за пръсти, Anal Eaze Insertz ™ крем, Moist® Anal Lube и Refresh® Toy Cleaner.

Комплект перфектен за начинаещи!


Простатен масажор:

Дължина - 12,7см.

Диаметър - 2,1см.

Дължина на вмъкване - 7,9см.

Тегло - 20гр.


Анални мъниста:

Дължина - 10,2см.

Диаметър - 2,4см.

Дължина на вмъкване - 8,9см.

Тегло - 57гр.


Анален плъг:

Дължина - 7см.

Диаметър - 2,5см.

Дължина на вмъкване - 6,6см.

Тегло - 43гр.


Анусът не е самоовлажняващ се отвор, затова трябва да се вземат специални мерки при проникването на секс играчка или пенис. Passion.bg предлага голямо разнообразие от анални масла и лубриканти, които да отговарят на всяка нужда.Нашите водоразтворими масла са безопасни за употреба при всички видове играчки или за смазване без играчки. Масажирайте необходимото количество върху ануса, за да засилите усещанията и да направите сексът по-комфортен.

Вакуум вендуза Да
Водоустойчив Да
Комплекът включва 3 анални играчки, простатен масажор, анални мъниста, анален плъг, почистваща течност, лосион, лубрикант, ръкави за пръсти
Материал Силикон
Особеност Без фталати, много гъвкави, безопасни за тялото
Пол Унисекс
Предназначение Анална употреба
Простатен стимулатор Да
Размер В описанието
Тегло 241гр.
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.