Секс кукла, вашата приятелка от Италия - Valentina

37 лв.

Изчерпан

Вашата гореща италианска кукла с три любовни отвора. Валентина е винаги готова за секс авантюра и никога няма да ви откаже!

Куклата „VALENTINA” е едно невероятно русо изкушение с огромни, сочни и чувствени гърди. Тя е с прекрасно красиво лице, гладка кожа като сатен и три мокри и влажни отвора. Валентина е истинско предизвикателство, готово да ви се отдаде веднага и на момента. Куклата е с реалистична вагина, анус и гърди. Това е перфектната любовница. Куклата ще ви се отдаде с удоволствие, както вагинално, така и анално, а оралният секс, който ще получите ще ви държи дълго време и ще искате да не спира. Отворите на страстта са изработени от наистина реалистичен материал.


Всеки има свой фетиш, но не всеки го е открил. Ти знаеш ли какъв е твоят? Тайната за откриването на фетиша е експериментирането и предизвикването на въображението. Готов ли си да експериментираш? Дори най-малкият детайл може да събуди дълго прикритият фетиш и да откриете това, което най-много ви възбужда. Маска за очи, украшения за тяло, пискюли за зърна или ръкавици това е само част от аксесоарите, които могат да ви помогнат при търсенето на възбудата. Ако вече сте открили вашият тук може да откриете това, от което имате нужда.

Водоустойчив Да
Екстри Отвори на вагината, ануса и устата
Материал PVC
Пол Жена
Размер Реалистичен
Тегло 430гр.
Тип Надуваема кукла
Цвят Телесен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.