Силиконов анален плъг - Malesation Silicone Plug, L

37 лв.

В наличност

  • Производител: Malesation
  • Модел: MALESA0010

Висококачествено сфинктерно разширение с релаксиращ ефект. Става все по-голям постепенно поради своята форма. Унисекс, препоръчително за мъже и жени. Иновативен и ергономичен дизайн, мек, хигиеничен, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталат.

Благодарение на конусообразната форма силиконовият Plug може да се вкара особено лесно и безпроблемно. Смазващият гел на водна основа прави това още по безпрепятствено. Широката му основа служи като дръжка и предотвратява пълното нежелано проникване. Специалната му форма позволява удобно прилягане и прави играчката лесно контролируема. Чрез непрекъснато носене, вие релаксирате и тренирате аналните мускули, които ще са оптимално подготвени за анални любовни игри. Колко дълго ще носите силиконовия плъг зависи изцяло от вас. Можете да го изпoлзвате само за няколко минути, и след това да започнете същинското действие с партньора си или за по-дълго, за да тренирате мускулите си в дългосрочен план.

Изработен от висококачествен медицински силикон, който е напълно безопасен за тялото!


Достигането на оргазъм чрез анално стимулиране е невероятно предизвикателство! Благодарение на високата концентрация на нервни окончания в района, а нашата колекция Anal Fantasy включва играчки, които ще стимулират всеки един от тези нерви.

Вакуум вендуза Да
Водоустойчив Да
Диаметър 4,1см.
Дължина 12см.
Материал Силикон
Пол Унисекс
Предназначение Анална употреба
Форма Конусовиден
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.