Огън и лед, интимен гел в дует - Nip Gloss Duet 13ml

32 лв.

В наличност

Експериментирайте и открийте нови преживявания и нови усещания, докато се наслаждавате заедно на Nip Gloss Duet. Този набор от стимулиращи балсами дават вълнуващ обрат всяка вечер. Нанесете върху най-красивото творение на тялото, като използвате четчицата или ръчно, за да поглезите по наистина уникален начин интимните зони. Малките бутилки са лесни за употреба, предотвратяват манипулации и съдържат два различни вида съдържание. Розовият вариант ще затопли и стимулира кожата, докато прозрачният гел дава усещане за охлаждане. Nip Gloss Duet идва в красив пакет и ще бъде специален подарък за любимия ви човек!


Този комплект балсами е произведен от хранителни съставки, като освен за вагинално приложение може да се използва и за нанасяне върху други части на тялото, примерно зърната на гърдите. Единият има затоплящ ефект чрез екстракти от люти чушки, а другият има охлаждащ ефект.

- Нанесете е в областите, в които тялото ви е неустоимо и ще се предаде на вашите еротични желания. Почивка, целувка, вкус ... хапка!

- Експериментирайте със сетивата, изпробвайте чувствителността си и открийте каква температура желае да изгори, докато страстта се разбърква.

- Bijoux Indiscrets е символ на удоволствие, еротика и чувственост, ние произвеждаме ключови продукти за най-добър и чувствен оргазъм във вашите най-вълнуващи интимни моменти!

- Въображението присъства във всички аспекти на живота, но то придобива особено значение в моментите на интимност. В Bijoux Indiscrets знаем колко важни са фантазиите и разнообразните игри във днешните взаимоотношенията между двойките.

- Ето защо всеки от нашите продукти крие идея, история и тайна, които им дават индивидуалност, правейки ги уникални.


Произходът на името Bijoux Indiscrets "Les Bijoux Indiscrets" е еротичният роман, написан от Денис Дидерот в s.XVIII, в който героите му живеят в свят на сънища, изпълнен с еротика и фантазия. За тази друга реалност, достъп получават благодарение на магически пръстен. И точно този "магически пръстен", който ръководи нашето име, и се надяваме, че ще бъдем способни да водим и всички наши клиенти до този свят пълен с удоволствия и чувствени приключения.

Количество 13мл.
Особеност Затоплящ и охлаждащ ефект
Пол За жени
Предназначение Вагинална употреба
Съдържание Аква, глицерин, хидроксиетилцелулоза, лаурет-9, натриев бензоат, калиев сорбат, менто, натриев цитрат, лимонена киселина, натриев захарин, динатриев енджа.
Тегло 23гр.
Тип Стимулиращ интимен крем

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.