Аксесоар, желано кръстосване - Fetish Fantasy Limited Edition Cumfy Hogtie

90 лв.

В наличност

Поемете пълен контрол над любовника си и владейте всяко негово движение с този специален аксесоар за начинаещи - Cumfy Hogtie. Наистина лесен за употреба комплект, включващ супер силни и надеждни маншети за китки и глезени. Облицовани с мека изкуствена кожа предназначена за изключителен комфорт по време на употреба, съчетана с тежки метални халки, които гарантират, че любовникът ви няма да има възможност да избяга. Насладете се на тръпката от това, че сте в позиция да се наслаждавате на властта, без да се налага да се притеснявате за сложните техники на връзване, чрез ненадеждни възли. Маншетите се прикрепят към колана с пружинни метални скоби и лесно се регулират с добавената лента, наподобяваща колан. Веднъж, когато любовникът ви е обвързан това, което ще се случва по-нататък, зависи само от вас и вашата неограничена фантазия!

Измислен и проектиран, за да пресъздава една от най-класическите и доминиращи пози в секса. Комплектът Cumfy Hogtie е от колекцията Fetish Fantasy на Pipedream, това е невероятно гъвкав аксесоар, идеален за сексуални авантюристи. Произведен от супер секси изкуствена кожа и здрав метал, четирите луксозно облицовани регулируеми маншети се събират в съответната централна точка с четири масивни пръстени с въртящи се съединителни скоби. Позиционирайки вашата половинка по удобен начин, Hogtie ограничава, както глезените, така и китките. Благодарение на това доминиращият партньор ще получи цялата власт над ситуацията, докато има перфектен контрол над всички действия и движения.


Анонимно мнение за продукта - Най-добрите маншети, които сме използвали. Те са толкова удобни, а качеството е невероятно. Ако сте начинаещи и сега започвате с игрите свързани с робство, силно препоръчваме този продукт. Изненадах съпруга си с този аксесоар, следователно и двамата го обикнахме. Изкуствената кожа е от добро качество, а изкуствената козина също се усеща по страхотен начин. Извадихме маншетите, добавихме вериги и направихме белезници и маншети за глезените, за да извлечем повече ползи от тях. Предразполагат към много разнообразни забавления. Маншетите са достатъчно големи, за да се поберат и на съпруга ми, което е голям бонус. Силно препоръчваме този продукт

Водоустойчив Да
Диаметър Вътрешен 3,8см; външен 4,9см.
Материал Винил, полиестер, метал
Пол Унисекс
Предназначение Ограничаване на свободата
Тегло 338гр.
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.