Анален вибратор-броеница - Power Beads, 20см.

41 лв.

В наличност

Този анален вибратор в броеница ще ви донесе неповторимо удоволствие със своя размер от 20см. Броеницата допълнително ще ви накара да стенете от удоволствие. Изработен е от нежен силикон, който може лесно да се почиства и дезифенкцира. 

Ако никога не сте опитвали анална игра, тези Power Beads са точно това, от което се нуждаете, за да изследвате невероятния свят на аналната стимулация. Мощните зърна имат заострен връх за лесно проникване, преди да се разширяват постепенно до 3см. Гъвкавият вал се огъва с контурите на тялото, а мощният тих двигател се управлява от многоскоростния диск в основата. Забавлението е гарантирано.


Наслаждавайте се на вълнуващите усещания за анален натиск и удоволствие, като вмъквате толкова, колкото ви е оеобходимо, за да се чувствате комфортно. Преди внимателно да издърпате, за да освободите всяко зърно за още по-голямо стимулиране. Опитайте да извадите Power-Beads в средата на оргазъм за най-експлозивния климакс, който някога сте си представяли!

Всяка кутия Anal Fantasy разполага с FREE 5-Piece Prep Kit, която ви помага да облекчите комфорта и да почистите след това. Комплектът включва 2 ръкава за присту, анален десенсибилизиращ крем, анален лубрикант и спрей за почистване.


За да бъде навлизането по-меко и удобно, а усещането по-ярко и приятно, използвайте анален лубрикант на водна основа. Благодарение на това вашето анално забавление ще бъде наистина незабравимо!

Батерия ААА
Брой батерии 2
Вибрации Да, мултискоростни
Водоустойчив Да
Диаметър 3см.
Дължина 20,9см.
Комплекта включва Спрей за почистване на играчките, анален лосион, 2бр. finger sleeve, анален гел
Материал Силикон, ABS
Пол Унисекс
Предназначение Анална употреба
Тегло 193гр.
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.