Дишаща топка за уста, предназначена за грях в черен цвят - Sinful Ball Gag Black

25 лв.

В наличност

  • Производител: NS Toys
  • Модел: NSTOYS0220

Грях е името на тази извънредна серия секс аксесоари! Продукти произведени в класически цветове, високо качество, съчетани с качествена и надеждна изработка.

Sinful Ball Gag е произведена с внимание към детайла и е подходяща за абсолютно всеки. Унисекс продукт, чието предназначение е да въдвори мълчание, ред и дисциплина в леглото, по-време на най-горещите моменти. Доверете ни се, че това ще се хареса и на двамата партньори! Sinful Ball Gag е произведена с множество фини отвори, които правят дишането лесно и безпроблемно, каишката е нежна и лесна за настройка и подходяща за всеки. Sinful e любима колекция на всеки и вече е на разположение в Passion.bg


Ролевите игри са един от най-страхотните начини за разнообразяване на секса, без това да включва изневяра. Всеки порно сюжет е подходящ за това начинание, само трябва да решите дали ще сте похотлива камериерка и нейния строг работодател, палава учителка и нищо неразбиращ от химия гимназист или пък сексапилна стюардеса и капризен пътник. Изборът е ваш.

Водоустойчив Да
Дължина 20см.
Материал PVC, винил, неопрен
Особеност Дишаща, лесно регулируема
Пол Унисекс
Предназначение Поставяне върху устата
Тип Топка за уста
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.