You are currently viewing 5 секс пози, които могат да заместят тренировките

5 секс пози, които могат да заместят тренировките

Всеки знае – сексът е един от най-добрите начини за изразходване на калории. Малко, но все пак – по-добре от нищо, нали? Ако и вие искате да тренирате вкъщи, докато се забавлявате с любимия човек, то тези 5 секс пози са за вас!

Котка

Партньорът ви трябва да легне по гръб, като сложи възглавници под себе си. Качете се отгоре му, като оставите главата му между краката си. Отпуснете горната част на тялото си, подпирайки се на лактите си.

Със сигурност ще усетите напрежението в мускулите на гърба, ако разбира се успеете да се съсредоточите върху него, имайки предвид това, което се случва.

Горещ стол

Типичната поза на ездачката, но доста по-активираща мускулите. Това, което трябва да направите, е просто да не сядате върху партньора си, а да използвате ръцете си, за да се подпирате.

Да, по този начин ще клякате, и повярвайте ни – тренировката ще бъде на истински високо ниво. Може да бъде доста сложно, но щом свикнете, ще имате перфектната комбинация от удоволствие и изгаряне на доста калории.

Мост към рая

Любителите на йогата добре познават тази поза, която с малко въображение може да се превърне в еротична такава. Как да я изпълните? Лягате по гръб и внимателно се повдигате с ръце и крака.

Оставете се на партньора си – той може да ви стимулира с пръсти, с някоя страхотна играчка от Passion.bg или пък да ви изненада с нещо още по-приятно.

Кралицата

Една доста любима поза на дамите – Кралицата. Партньорът ви трябва да легне по гръб с разтворени крака. Това, което трябва да направите вие, е да легнете назад, като изправите десния си крак, а левия оставите на място.

А след това? Е, може да се възползвате от възможността за страхотна стимулация на клитора, като едновременно с това ще се получи добра тренировка за крака. А защо не добавите и някоя секс играчка от Passion.bg?

Планк

Планкът доста наподобява кучешката поза, но е доста важно да знаете, че тук теглото се прехвърля върху лактите. По този начин ще усетите доста силно мускулно напрежение.

Дръжте гърба си прав, все едно сте във фитнеса и ще вдигате тежести. Не забравяйте да се фокусирате не само върху мускулите, но и върху удоволствието.

Е, какво по-добро от сексуално преживяване с любимия и едновременно изгаряне на калории? Изберете поза и се впуснете в забавления, а защо пък не пробвате и всичките?