5 ползи от това да говорите за секс…, с приятелки!

5 ползи от това за говорите за секс..., с приятелки!

Сексът е интимен акт, предимно между двама. Но, какво лошо има да разширите кръга и добавите хора, които да се доближат до детайлите на вашият сексуален живот, не бъдете скептични. Tова може да бъде полезно за вас!

Не само, че някой от историите могат да ви донесат доза забавление… Хм, той е сложил онова във това и после…?! То така може да отворите вратичката за емоционална подкрепа, когато нещата в спалнята не са както трябва, а и да ви  допринесат знания за това как да продължите, за да засилите удоволствието си.

То тогава защо не говорим за секс с нашите приятели? Може би, защото се чувствате неловко, говорейки за интимността, или се тревожите да не би да нарушите поверителността на вашият сексуален живот? – Да всички тези причини са основателни, но трябва да прескочите преградите, ЗАЩОТО:

1.Могат да са ви от полза!

Тези видове разговори, дават на жените възможност да поемат отговорност за своята сексуалност и да получат интимността, която желаят! Говорете с приятелките си, защото може би вече са били в обувките ви и знаят как бихте могли да изпитате по-голямо удоволствие или да излезете от ситуация.

2. Може да се сближите с тях(още повече)

 Да бъдеш искрен е сърцевината на всяко едно ценно приятелство, така  че не се стеснявай, а открий и тази твоя същност пред приятелките си! Често се случва, след разнищване на тема „Секс“ сред женската компания, да бъде заместена с нещо друго по-важно за обсъждане … (ха-ха-ха). Какво лошо има да се опрете до някого, независимо дали става въпрос за проблеми в работата, разговори за ежедневието или…“какво се случи снощи!“

3. Да бъдем „по-добри“!

Навярно не всички от вас могат да отидат при добър секс терапевт. Е.., по-добре споделете с приятелка, обменяйте опит, шегувайте се, правете ярък секс!

4. Ще се разсеете от мита, гласящ, че „ВСЕКИ ПРАВИ ДОБЪР СЕКС!“

Порно канали, видеа и филми продължават да демонстрират, че всеки секс е вълнуващ и неустоим… но в реалността този мит продължава да живее, защото жените не са склонни да поговорят за секс в пълна доза“истина“. Ако се чувствате неудовлетворени от секса с вашият дългогодишен партньор, защото е прекалено зает, има прекалено много работа или други задължения?- поговорете с вашите приятелки, най-напред те са хората, които ви познават отблизо,  от тях можете да получите адекватен съвет, а и е вероятно да са били в тази ситуация.

5. Наистина, наистина – ЗАБАВНО Е!

Ако нищо до тук изброените факти, не ви убеждава, че трябва да разкриете секс опита си пред приятелките си, то тук е момента да се замислите, че най-вероятно ще чуете доста забавни истории или ще имате най-накрая възможността да споделите вашите такива със страничен наблюдател.

Бъдете откровени, истински и се наслаждавайте на моментите!

секс магазин