You are currently viewing 4 начина да използвате секс играчки, за да подобрите секса във връзката – част 2

4 начина да използвате секс играчки, за да подобрите секса във връзката – част 2

Продължаваме с начините, по които можете да използвате секс играчки, за да освежите връзката си и да вкарате авантюризъм в леглото.

Играчки с дистанционно 

В предишната статия, говорихме за контрол на оргазма чрез масажори или клиторни стимулатори. За да отидете една стъпка по-напред и да добавите още повече авантюризъм поставете във вагината една от многобройните играчки с дистанционно и дайте самото дистанционно на партньора. Отидете на вечеря. Излезте на разходка. Бонус точки, ако отидете на гости с приятели или семейство. По този начин партньорът напълно контролира вибрацията на играчката във вагината Ви и следователно удоволствието Ви. Фактът, че можете да сте навън, на публично място или сред приятели добавя тръпка и адреналин към цялата игра.

Вибро яйце с дистанционно, въртящ се връх – My Orgasm Eggsplode

Готови ли сте за удоволствие с яйца? Make My Orgasm Eggplode ще зарадва ерогенните ви зони с мощната си вибрация и въртящ се връх. Тази красота е изработена от безопасен за тялото, мек на допир силикон и се предлага с дистанционно управление за забавление без ръце. Отдайте се на удоволствието от това яйце с първокласен дизайн! Вибрациите са достатъчно тихи, за да не се притеснявате, че някой от околните ще чуе съмнителното жужене 😉

Вибро яйце с дистанционно, правилният избор – Lyla 2, Pink

Вибро яйце

Предназначен е за двойките, които се осмеляват да споделят удоволствието, дори и от разстояние, Lyla ™ 2 е най-добрият дистанционен стимулатор на пазара, няма друг подобен. Lyla предлага ненадминат комфорт и оптимално качество!С помощта на иновативно разработената технология SenseMotion ™ на Lelo и безжичното дистанционно управление с обхват до 12 метра, мощните вибрационни модификации се регулират от контролера с елементарни движения. Междувременно дискретният мотор в дистанционното отразява вибрациите на Lyla, за да покаже какво усеща партньора.

Клиторален стимулатор, управлявайте с приложение – Edeny Violet

Пренесете интимната си прелюдия на съвсем ново ниво с Edeny! Това е малък и дискретен стимулатор, който се управлява от безплатното Svakom приложение, може да се контролира от неопределена дистанция по целия свят. Вибрациите са силно и много тихи, мощният двигател предлага цели 11 различни режима на вибрация!

Анални плъгове

Абсолютно същата стратегия можете да опитате и с анални плъгове. Партньорът няма да има толкова контрол върху удоволствието Ви, но само Вие двамата ще знаете за съществуването на аналния плъг, което прави играта доста интересна. За това, разбира се, е необходимо да харесвате анални плъгове или да са Ви любопитни. Можете да ги използвате и в по-интимна обстановка, когато сте сами с партньора и сте се отдали на сексуална игра. Поставете плъга още в началото, за да се насладите на допълнителните усещания. Аналните плъгове могат да бъдат супер приятни по време на вагинална пенетрация, а ако харесвате анален секс – могат да бъдат използвани преди да преминете към пенетрацията в ануса.  

Метален плъг с безцветни кристали, малък размер – Rosebud Classic

Красиво изкушение, произведено от 100% неръждаема стомана. Изработка достойна да се нарече произведение на изкуството! Тези анални плъгове са предназначени за приятна и комфортна употреба, издържайки цял живот. Те тежат малко повече от останалите butt-плъгове и така причиняват постоянно удовлетворяващо усещане.

Анален плъг от стъкло, светещ в тъмното – Firefly Glass, Tapered Plug

Творението от серията Firefly „Tapered“ е гладък и лъскав плъг заострен откъм върха, като внимателно се разширява към дъното, за да осигури приятна и постепенна разтегливост и специално чувство за пълнота. Изключително твърд благодарение на стъклената конструкция, предназначена за качествена стимулация. По-широката основа осигурява защита срещу нежеланото дълбоко прониква, но все пак начинаещите трябва да държат под око нещата.

Вибриращ анален плъг с футуристичен дизайн, 11,8см. – Game Changer Pink

Произведен с конусовидна форма и заострен връх за лесно поставяне. Game Changer създава приятно чувство за анално изпълване – осигурявайки възбуждащи вибрации за една от най-чувствителните зони на човешкото тяло. Вибрационният плъг е подходящ за всички начинаещи и напреднали потребители. Може да управлявате 12-те вибрационни програми чрез интуитивният бутон в основата.

Страпони 

И последно, но не и по усещане и ефект са страпоните. Тези страхотни играчки, от които като че ли много хора се страхуват, могат да предизвикат невероятни простатни оргазми или да се използват от двойки вместо пенетрация с пенис. Ако и двамата партньори са с вулви и харесват пенетрация – препоръчвам двойните страпони, които предоставят стимулация на всички участващи. Ако говорим за pegging – или анален секс със страпон, традиционните страпони с поставящо се дилдо са по-добра идея. Удоволствието от този вид секс може да бъде неимоверно. Особено за мъжете, които анатомично имат П-точка, или простата. Простатните оргазми могат да бъдат едни от най-мощните оргазми като цяло и няма причина да ги пропускате. 

Двоен страп-он за едновременна наслада, 17,5см. – Ultra Passionate Harness 1

Ultra Passionate Harness е двоен страп-он, изработен от висококачествен гъвкав материал с две реалистични дилда в телесен цвят. Играчката разполага с мощна вибрация, която се регулира от практично дистанционно управление. Каишката е еластична и здраво задържа двата фалоса на място. 

Вибриращо страплес дилдо за двойно удоволствие – IJOY Strapless Strap-on

Вибриращ страплес продукт без презрамки с дистанционно управление. Остава надеждно на подходящото място благодарение на проникващата част, която доставя интензивна G-Spot стимулация на ползвателя. Изпитайте трите скорости и седемте разнообразни вибриращи функции, които ще ви оставят без дъх.

Пенис колан с реалистично дилдо, 21,6см. – James Deen, Strap-on

Висококачествен пенис колан с реалистично силиконово дилдо. Изглежда и се усеща, като напълно истински, произведен с много подробни детайли, които засилват удоволствието и насладата при докосване и употреба. Дилдото може да се използва и без колан, именно за това е произведено с мощна вакуум вендуза в дъното, която прилепва лесно и стабилно към всяка гладка повърхност. 

Не се колебайте да зададете вашите въпроси към Ванина.

Ще получите отговор от експерт напълно безплатно и дискретно, благодарение на нашата рубрика „Попитай експертите“.

    В случай, че желаете да проведете личен разговор с Ванина Уолеб, можете да се свържете с нея чрез нейната facebook страница Vanina Tsoneva – intimacy coach.