Пенис дилдо с тестиси, плъзнете кожата му 20,5см. - Sliding Skin

58 лв.

Доставка до 1-2 седмици

  • Производител: Lovetoy
  • Модел: LVTOY00290

Продукт по-добър от истински мъжки член! Направен от реалистичен двуслоен материал с плъзгаща се кожа, за да се увеличи удоволствието и усещането. Sliding Skin е произведен от Lovetoy със специална технология предвидена да наподобява истински еректирал пенис! Необходимо е да го използвате с необходимото количество качествени лубриканти на водна основа! 

Акцентът на модела е двуслойната технология на производство: по-тясна вътрешна рамка и деликатен горен слой, които осигуряват ненадминато, реалистично усещане. Фалосът е максимално гъвкав, еластичен и лесен за почистване. Вендузата помага да се закрепи върху всяка гладка повърхност, като по този начин освобождава ръцете ви за други интимни дейности. Материалът е нежен термопластичен еластомер без фталати. Тази играчка изглежда толкова реалистична, че дори кожата "се плъзга" по нея: горният слой на покритието се движи нагоре и надолу. Друг голям плюс на този реалистичен член, е че може много лесно да се наведе под всякаква форма. Използвайте въображението и се наслаждавайте на този специален интимен продукт без никакви задръжки!

  • Sliding-Skin, външната кожа може да се плъзга нагоре и надолу
  • Изработен от супер реалистичен двуслоен TPE материал
  • Ръчно изработен за абсолютно истинско удоволствие
  • Лесно се огъва под всяка форма


Жените, които експериментират в леглото, достигат по-често до оргазъм. Ако имате проблем с достигането до оргазъм, помислете за разнообразяване на любовната игра. Редуване на позите, включване на забавни секс играчки - всичко би могло да помогне.

Вакуум вендуза Да
Вмъкваема дължина 15,1см.
Водоустойчив Да
Диаметър 4см.
Дължина 20,5см.
Екстри Плъзгаща се кожа, двойна плътност, лесно се огъва под всяка форма, меко докосване
Материал Термопластичен еластомер
Особеност Без фталати, безопасен за употреба, хипоалергенен, текстурирана повърхност, да се използва с лубрикант на водна основа
Пол Унисекс
Предназначение Вагинална и анална употреба
Тегло 297гр.
Тип Пенис дилдо
Форма Реалистична с тестиси
Цвят Телесен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.