Комплект от 3 анални плъга, изкушението - Satisfyer Plugs Colored

28 лв.

В наличност

  • Производител: Satisfyer
  • Модел: SATISFY061

Това сладострастно трио гарантирано ще ви отвори всяка „тайна вратичка“

Един, два или три? Ако обичаш чувствените развлечения и приятните масажни движения отзад, това съблазнително трио е перфектната компания за следващото ти анално приключение. Еластичните разширители от медицински силикон ще поглезят дупето ти с меката си като коприна повърхност. Те са идеални за начинаещи и напреднали благодарение на по-тесните си горни части и гладката, изключително мека структура. Можеш да избираш между съблазнителната усукана спирала, фината овална форма или класическата пирамида от сфери. При това пъстроцветният сет ти предлага разнообразни сетивни усещания, които обогатяват с приятни наслаждения както горещите соло изпълнения, така и любовните игри по двойки.


Открий вълнуващия микс от различни пирамидални форми и едновременно с това тренирай задните си части по особено възбуждащ начин. Страстното нагоре-надолу ще достави наслада на всеки твой анален сантиметър, а приятното хлъзгане ще ти достави неописуема възбуда. Ако носиш еластичната секс играчка като разширител, частите с различна форма ще те глезят при всяко движение, докато ръцете ти ще са свободни. В каква игра ще ги включиш, зависи единствено от еротичната ти фантазия.

Ако се замисляте да влезете в света на аналния секс? Направете го правилно и се насладете на максимално удоволствие с този пакет от 3 колоритни анални плъга. Ще имате няколко опции, за да опитате и експериментирате какво точно ще ви достави най-голямо удоволствие. Трите плъга се разширяват постепенно към основата, така че да бъдат максимално удобни при поставяне и проникване. Препоръчително е да започнете с плъгчето, което има само 2 издатини. Впоследствие можете да опитате втория плъг, който има 3 стимулиращи точки, които са по-големи от предишните. Когато сте напълно подготвени опитайте третият, който има спираловидна форма, тя постепенно се увеличава, това ще ви накара да изпитате истинска вихрушка от анално удоволствие.

Мекият медицински силикон ще погали кожата ви за супер комфортно вмъкване.  Satisfyer Plugs също са много лесни за почистване, заради гладката си повърхност. Благодарение на пръстените за захващане в основата се предотвратява прекалено дълбокото проникване, а изваждането и поставянето е много лесно и удобно. За максимално гладко удоволствие използвайте с новите си играчки само качествени лубриканти на водна основа за анален секс. Така към изживяването ще добавите интензивна влажност, което ще допринесе за още по-голямо разнообразие и удоволствие.


Аналната игра не е табу както преди. Тя всъщност става популярен начин да експериментирате в спалнята и може да бъде невероятно приятна възможност да я добавите към репертоара си за игра.С нашето голямо разнообразие от анални играчки, със сигурност ще намерите нещо, което нямате търпение да опитате. Предлагаме анални играчки, с които да задоволим всяка двойка, както и тези, които искат да въведат анална игра в соло забавленията.

Водоустойчив Да
Диаметър 3см.
Дължина 13,5см.
Екстри Придържащи пръстени за по-голяма сигурност по време на употреба
Количество 3 броя
Материал Силикон
Особеност Без фталати, постепенно разширяващ се диаметър, безопасни за тялото, лесни за почистване
Пол Унисекс
Предназначение Анална употреба
Тегло 185гр.
Форма Разнообразни силно стимулиращи форми
Цвят Розов, червен, лилав

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.