Вибриращ мастурбатор за спиращи дъха оргазми - Satisfyer Men Vibration

89 лв.

В наличност

  • Производител: Satisfyer
  • Модел: SATISFY053

Доставете си спиращи дъха оргазми с уникално съчетание между вагинален и орален секс! Мъжественият дизайн в класически черен цвят превръща този мастурбатор произведен от Satisfyer в изтънчен партньор в игрите за модерни момчета. Неговите ергономични извивки му позволяват да прилегне перфектно в ръката, така че удобно да можете да използвате бутоните с палци, докато долната вдлъбнатина приляга в дланта, а пръстите имат добър захват в страничните вдлъбнатини. Благодарение на презареждащата се акумулаторна батерия секс играчката е добра не само за теб, но прави услуга и на околната среда. Ако твоя партньор в игрите се нуждае от нова енергия, просто го зареди отново с приложения USB магнитен кабел.

С 14 вибрационни програми и дължина на проникване от 7см. чувствителна част на твоето мъжко достойнство ще преживее вълнуващо и възбуждащо еротично приключение. Нежно и бавно, интензивно и доминантно или от всичко по малко - от какво имаш нужда днес? При избор от 3 степени на интензитет и 8 горещи ритъма ти избираш! Мощните електромотори се намират съответно във върха, както и в средната вдлъбнатина на секс играчката и се грижат с ритмични програми за чувствено удоволствие, напомнящо на експлозивен орален секс.


Благодарение на широкия отвор можеш да използваш мастурбатора Satisfyer Men Vibration дори при нееректирал пенис. По този начин стилният компаньон е подходящ както за разпалването на сексуалното ти желание, така и за продължителни масажи на главичката на пениса. Двете вдлъбнатини във вътрешността оформят стълбищен ефект, който прави маструбатора в задната му част по-тесен. 


Със Satisfyer Men Vibration даряваш на твоята най-добра част чувствено и качествено изживяване. Ергономично оформената лайфстайл секс играчка е създадена за модерния мъжки свят и доставя чувствена стимулация в най-интимната част на мъжкото тяло. Звучи ли това съблазнително и за теб? Тогава ела и си поиграй с него - или още по-добре: играй и свърши в Satisfyer Men Vibration! За да задоволи ефикасно желанието ти за горещо удоволствие, мастурбаторът масажира твоята най-важна част с 14 разнообразни вибрационни програми, докато ти може да седнеш и да се наслаждаваш на чувственото действие. С 2 супер мощни електромотора във вътрешността на доставящата удоволствие секс играчка се генерира възбуждащо въртяща вибрация, която доставя на главичката, както и на горната част на пениса ти чувствено удоволствие, вдъхновено от фелациото. Ciao и bye bye, напрегнат ръчен труд!

С малко лубрикант на водна основа можеш да се плъзгаш чувствено над извивките или просто да се облегнеш и да се наслаждаваш на различните вибрации. Освен това водоустойчивата изработка (IPX7) превръща мастурбатора Satisfyer Men Vibration в способен аксесоар за удоволствие във всякакви водни условия за възможно най-приятни и влажни моменти.


Мекият и безвреден за кожата силикон е приятно нежен, бързо приема твоята телесна температура и се допълва идеално с възбуждащо твърдата ABS пластмаса. За оптимално удоволствие ти препоръчваме идеално съчетаващия се с продуктите Satisfyer Men лубрикант на водна основа. Лубрикантите на водна основа щадят материала и поддържат повърхността приятно мека. Благодарение на водоустойчивата изработка (IPX7) можеш да почистваш секс играчката често с хладка вода и мек сапун, а за цялостна хигиена накрая да използваш антибактериален дезинфекциращ спрей!Мастурбаторите са предназначени за мъже, който искат да се насладят на реалистично чувство и силен оргазъм при соло игра. Всеки мастурбатор може да ви накара да изпитате това, от което имате нужда. Много от предложенията са в практичен размер и са удобни за пренасяне в багаж. Може да ги вземете с вас навсякъде. Джобните вагини са създадени от високо качествен силикон, който наподобява напълно реалистично истинско проникване.

USB зареждане Да
Батерия Акумулаторна
Вибрационни режими 14
Вмъкваема дължина 7см.
Водоустойчив Да
Екстри 2 мощни и тихи мотора
Материал ABS, силикон
Обща дължина 15см.
Особеност Безвреден за кожата
Пол За мъже
Тип Вибриращ мастурбатор
Форма Ергономична
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.