Комплект от 3 анални плъга в черен цвят, изкушението - Satisfyer Plugs Black

28 лв.

Доставка до 1-2 седмици

  • Производител: Satisfyer
  • Модел: SATISFY060

3 съблазнителни ключа за „тайната ти вратичка“!

Ако се замисляте да влезете в света на аналния секс? Направете го правилно и се насладете на максимално удоволствие с този пакет от 3 анални плъга. Ще имате 3 опции, за да опитате и експериментирате какво точно ще ви достави най-голямо удоволствие. Трите плъга се разширяват постепенно към основата, така че да бъдат максимално удобни при поставяне и проникване. Препоръчително е да започнете с плъгчето, което има само 2 издатини. Впоследствие можете да опитате втория плъг, който има 3 стимулиращи точки, които са по-големи от предишните. Когато сте напълно подготвени опитайте третият, който има спираловидна форма, тя постепенно се увеличава, това ще ви накара да изпитате истинска вихрушка от анално удоволствие.

Мекият медицински силикон ще погали кожата ви за супер комфортно вмъкване.  Satisfyer Plugs също са много лесни за почистване, заради гладката си повърхност. Благодарение на пръстените за захващане в основата се предотвратява прекалено дълбокото проникване, а изваждането и поставянето е много лесно и удобно. За максимално гладко удоволствие използвайте с новите си играчки само качествени лубриканти на водна основа за анален секс. Така към изживяването ще добавите интензивна влажност, което ще допринесе за още по-голямо разнообразие и удоволствие.


При аналният секс е необходимо първо да се подготвите за него, за да изпитате удоволствие. Започнете с по-малък разширител, след това увеличете размера, докато достигнете до желаната големина и ширина. За максимален комфорт при аналните игри е необходимо да използвате лубрикант. Анусът е отвор, който не се овлажнява естествено, което означава, че трябва да му обърнете специално внимание. Колкото по-плътен е лубрикантът, толкова по-лесно и приятно ще е проникването.

Водоустойчив Да
Диаметър 3см.
Дължина 13,5см.
Екстри Придържащи пръстени за по-голяма сигурност по време на употреба
Количество 3 броя
Материал Силикон
Особеност Без фталати, постепенно разширяващ се диаметър, безопасни за тялото, лесни за почистване
Пол Унисекс
Предназначение Анална употреба
Тегло 185гр.
Форма Разнообразни силно стимулиращи форми
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.