Комплект вагинални топчета, единичен вариант - Satisfyer Balls C03

30 лв.

В наличност

  • Производител: Satisfyer
  • Модел: SATISFY059

Satisfyer са играчки със стил! Упражнявайте ефикасно вагиналните си мускули, тазовият си под и се наслаждавайте на невероятни оргазми, както никога досега. Подобрете усещанията и увеличете удоволствието по време на секс с този нов модел вагинални топчета. Можете да се наслаждавате на 3 броя интимни топчета в единичен вариант, произведени с различно тегло. Използвате най-подходящото топче според вашето ниво на опит.

В Satisfyer търсим новаторство, дизайн и качество, за да задоволим вашите най-изискани предпочитания. Satisfyer Balls е комплект от три кегел топчета с различна тежест. Те поддържат тонуса на мускулите, укрепват тазовото дъно, като същевременно поддържат вагиналните стени достатъчно еластични и правят цялата вагинална област по-чувствителна при стимулация. Перфектно проектирани, подходящи за най претенциозните потребители. Изработени от мек и качествен медицински силикон, който е абсолютно безопасен за тялото.

Благодарение на течния медицински силикон, тези копринено меки топчета се плъзгат гладко при използването им. Достатъчно е да добавите определено количество лубрикант на водна основа, за да бъде поставянето им максимално приятно. След като ги поставите, вашите тазови мускули ще започнат да се опитват да задържат топчетата на място. Тренировъчния комплект е толкова невероятен, че позволява да ги носите ежедневно, без никой да забележи и да подозира каква секси тайна криете. Satisfyer Balls са напълно безопасни за кожата, без фталати и са много лесни за почистване, не трябва да се забравя, че те са хипоалергенни и са идеални за всякакъв тип чувствителна кожа!

Комплектът включва три топки с различни тегла.

61,9 грама, предназначени за начинаещи клиенти, които нямат опит с подобни продукти.

82,1 грама, подходящи за втора фаза и вече напреднали потребители.

97,9 грама, за перфектна поддръжка и оптимална употреба.


Топчетата подобряват тонуса на мускулните стени на влагалището, което допринася за еластичността и съкратителната способност на мускулите. При използването им се поучава масаж на зони във влагалището, до които не се достига дори по време на полов акт. Това подобрява циркулацията на кръв и други телесни течности. Осигуряването на добро кръвооросяване на тези „скрити“ места се оказва добра профилактика срещу възпалителни заболявания на женската полова система. Редовната им употреба спомага рефлекса на мускулите, което значително подобрява усещанията при секс, както при жената, така и при мъжа.

Водоустойчив Да
Диаметър 3,8см.
Дължина 12,6см.
Екстри Притежават удобно въженце за изтегляне
Количество 3 броя
Материал Силикон
Особеност Без фталати, безопасни за тялото, хипоалергенни
Пол За жени
Предназначение Вагинална употреба
Тегло 61,9гр; 82,1гр; 97,9гр;
Тип Комплект вагинални топчета, единичен вариант
Цвят Син, розов, червен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.