Интерактивната сексуална машина - Fleshlight Launch

699 лв.

В наличност

  • Производител: Fleshlight
  • Модел: FLESH00215

Fleshlight Launch е продукт от най-висок клас, който предлага напълно автоматизирано сексуално изживяване чрез свързване на вашата играчка с интерактивния свят. Launch има за цел да достави завладяващо, луксозно и изключително вълнуващо частно парти. Всичко, което трябва да направите е да седнете и да се наслаждавате!

Fleshlight продукт задвижван от Kiiroo технология, стартирането позволява на потребителите да отидат там, където никой не е бил преди, като синхронизира вашия Fleshlight с разнообразно он-лайн съдържание, като кодирани видео клипове, виртуална реалност, игри и уеб камери. Продуктът контролира продължителността на вашите удари, както и скоростта. С иновативна система за контрол чрез допир, лесно и удобно ще регулирате настройките. Поставете своя Fleshlight в The Launch и открийте изцяло нов свят на интерактивно удоволствие. Синхронизирайте го с кодирано съдържание от FeelMe.com и се отдайте на удоволствието!

Launch е съвместим с широка гама от маркови продукти на Fleshlight, които милиони момчета вече притежават и обичат. В действителност има нещо много по-вълнуващо, което се случва тук, отколкото просто автоматизирана секс играчка. С Bluetooth контрол идва потенциалът за свързване на устройството с разнообразни интерактивни преживявания, включително наличното за момента съдържание, базирано на VR.


Инструкции за бърза настройка:

- Поставете Fleshlight мастурбатор в горната част на устройството и завъртете, за да заключите.

- Смажете обилно вашия Fleshlight и пениса.

- Натиснете бутона за захранване за три секунди, за да включите играчката.

- Когато е активирана, ще стартира по подразбиране в интерактивен режим, което се показва чрез бутона със синьо осветление. За да промените на ръчен режим, където контролирате скоростта и продължителността на хода, натиснете бутона ''режим'' за три секунди.

- Натиснете бутона за захранване за една секунда, за да започнете автоматично движение на поставената играчка Fleshlight.

- За да увеличите или намалите дължината на хода, преместете пръста си нагоре или надолу, съответно от дясната страна на устройството.

- За да увеличите или намалите скоростта на движенията, преместете пръста си нагоре или надолу, съответно, от лявата страна на устройството.- Произведен от материали, които са безопасни за тялото.

- Съвместим със стандартните играчки на Fleshlight (с изключение на продуктите Turbo, Ice, Flight, Go и Quickshot)

- Съвместим с любимите ви очила за виртуална реалност VR.

- Предлага безжична Bluetooth връзка

- Притежава вградена презареждаща се батерия

- Една година гаранция

- До 180 автоматични хода на минута

- Безплатни, редовни надстройки на софтуера

- Защитен с парола

- Съсвместим със сайта FeelMe.com

- Леко, преносимо устройство

- Елегантен, дискретен дизайн

- Универсален USB кабел

Указания за употреба и грижи

Мастурбаторът Fleshlight не е включен


Въпреки че все още има много табута и страхове, голям брой двойки се наслаждават без задръжки на секс играчките. Те могат да бъдат перфектното допълнение към постигането на удоволствие по различни начини. Играчките също ни помагат да подобрим сексуалните си отношения, да увеличим сексуалното удоволствие и да открием нови техники, които никога не сме опитвали.

USB зареждане Да
Батерия Акумулаторна
Важно Съвместим със стандартните играчки на Fleshlight (с изключение на продуктите Turbo, Ice, Flight, Go и Quickshot), мастурбаторът Fleshlight не е включен в комплекта
Гаранция 1 година
Дължина 32,4см.
Екстри Интерактивен дизайн, лесен контрол на упралвение, bluetooth, 180 автоматични хода в минута, съвместим с ви VR очила, редовни надстройки на софтуера, защитен с парола, FeelMe.com съвместим
Максимална непрекъсната употреба 2 часа
Особеност Безопасен за тялото
Пол За мъже
Размер Ергономичен, леко и преносимо устройство
Ротации в минута Универсален USB кабел Указания за употреба и грижи
Тип Интерактивно приспособление за мастурбатори Fleshlight
Форма Елегантен и дискретен дизайн
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.