Интерактивен мастурбатор с вибрации и секси глас, мръсни думи - Dirty Talk Interactive Bad Girl

315 лв.

В наличност

Пригответе се да правите секс с най палавата нимфоманка, която няма да престане да говори предизвикателни мръсотии! Представяме Ви серията мастурбатори - Dirty Talk, първите интерактивни интимни приятелки от серията Pipedream Extreme Toyz. Съчетахме невероятен мастурбатор от реалистичен Fanta Flesh материал със супер секси глас и мощни вибрации, за да сме сигурни, че ще имате едно незабравимо сетивно изживяване! Щом докоснете жизнената ѝ кожа и чуете нейния секси глас, няма да можете да се въздържите и веднага желанието да проникнете в нея ще Ви обладае!

Всички серии Dirty Talk Super-Strokers разполагат с вграден акумулаторен високоговорител ''Hi-Fi'', който предлага невероятно приятен и реалистичен звук! Използвайки нашата изключителна технология за активиране на движението, това мръсно момиче ще ви разкаже колко е добро и какво тя иска да правите с нея всеки път, когато се се доближите и усети, че сте възбуден. Колкото по-бързо прониквате в нея, толкова по-често ще пъшка и ще стене от удоволствие!Тя е твоя и е винаги готова да се забавлява, така че какво повече чакаш? Този специален продукт не само издава шум, но доставя и вълнуващи вибрации всеки път, когато тя говори! Използвайки технология с мощен вибро-куршум, снабден с вътрешен сензор за движение, получавате едновременно вибрации с всяка изречена дума, която тя изговаря според вашите движения! Проникнете нежно или по-грубо в нея и чуйте колко много ще се зарадва! Тя ви казва точно това което искате да чуете и няма да спре да говори, докато не предизвика кулминационен оргазъм!

Изработена от нашата собствена формула Fanta Flesh, супер меките вътрешности се чувстват точно като при истински сексуален контакт, дори и по-приятно! Материалът е без фталати, без латекс и имитира вида и усещането за истинска кожа. Определено ще харесате топлината и свръх-реалистичните качества на невероятната Fanta Flesh технология, но това, което наистина ще ви подлуди, е нейният неустоим глас!

Когато сте готови със забавлението и решите да действате, не се притеснявайте за нищо - тя обича да го усеща дълбоко навътре! За да почистите, изплакнете дупките с топла вода и почистващ препарат за секс играчки, изсушете добре и използвайте Revive Powder, за да я върнете към нейната първоначална мекота. Гласовият високоговорител е устойчив на пръски по време на почистването, но НЕ ТРЯБВА да се потапя изцяло под вода.


Мастурбацията с помощта на такива аксесоари максимално се доближава до реалния секс, дори материалите почти с нищо не се различават от кожата и лигавицата на женската вагина. Просто нанесете лубрикант във вътрешността и върху пениса (или върху презерватива), а по-нататък просто се наслаждавайте на този нестандартен секс!

USB зареждане Да
Батерия Акумулаторна
Вибрации Да, мултискоростни
Височина 15см.
Водоустойчив Да, не потапяйте напълно
Време за зареждане 90мин.
Дълбочина На вагината - 18см; на ануса - 11см;
Дължина 23,5см.
Екстри Функция говор, отвори на вагината и ануса, технология активираща се от докосване, интерактивна функция
Комплекът включва Лубрикант, течност за почистване, прах за поддръжка и възстановяване, батерии
Максимална непрекъсната употреба 120мин.
Материал TPR, реалистичен Fanta Flesh материал
Мултифункционален Да
Особеност Без фталати, без латекс, безопасен за тялото, текстурирана вътрешност за допълнителна стимулация, много гъвкав
Пол За мъже
Тегло 3,4кг.
Тип Говорещ мастурбатор
Форма Реалистична
Цвят Телесен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.