Вибратор, масажор и клитор стимулатор в светло розов цвят - Pretty Love Edward

21 лв.

28 лв.

В наличност

  • Производител: Pretty Love
  • Модел: DEBRA01108

Доставете си невъобразимо удоволствие с този компактен мултифункционален вибратор в розов цвят!

Произведен в нестандартна, но отлично стимулираща форма предназначена да достига до най-чувствителните области в интимните зони на дамите. Притежава 10 разнообразни вида вибрации, които са максимално мощни и достатъчно тихи, за да може да се забавлявате дори на места, на които не сте напълно усамотена! Вибрациите се превключват и регулират удобно и лесно от бутона в основата на играчката, а тяхната разнообразност гарантирано ще задоволи всеки вкус.

Edward притежава ергономична форма разработена специално от Pretty Love за перфектно чувствено стимулиране на абсолютно всички ерогенни зони, но най-вече за клиторна и G-spot стимулация! Разделената глава създава ефект на двоен език, който позволява да погалите клитора си и от двете страни по едно и също време! Edward е изработен от копринено мек медицински силикон. Това е абсолютно безопасен за тялото материал.

Усещането по време на употреба е кадифено нежно, максимално приятно и силно задоволяващо! Също така Edward максимално бързо абсорбира телесната температура. За да работи му е необходима само една AAA батерия. Общата дължина е 14,5 см, работната дължина 11,5 см. Максималният диаметър е 2,9см. За напълно приятна употреба препоръчваме да използвате този продукт само с качествени лубриканти на водна основа.


Елементът на безпомощност веднага ще увеличи насищането на сексуална енергия във въздуха. Когато си завързана, зависиш изцяло от неговата милост и след, като се отпуснеш можеш да насочиш вниманието си изцяло към удоволствието, което ти се доставя, защото нямаш възможност да му отвърнеш!

G-точка стимулатор Да
Батерия тип AAA
Брой батерии 1
Вибрационни режими 10
Вмъкваема дължина 11,5см.
Водоустойчив Да
Диаметър 2,9см.
Дължина 14,5см.
Екстри Мощни и тихи вибрации, лесен контрол на управление
Клитор стимулатор Да
Материал Силикон
Мултифункционален Да
Особеност Без фталати, абсорбира телесната температура, без мирис, без шевове, много гъвкав и достатъчно твърд
Пол За жени
Предназначение Вагинална и клитор стимулация
Тегло 56гр.
Тип Вибромасажор
Форма Ергономична
Цвят Светло-розов

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.