Кегел топки в лилав цвят, бъдете компактна жена - Pretty Love Kegel Tighten Up I

21 лв.

В наличност

  • Производител: Pretty Love
  • Модел: DEBRA01103

Вагинални топчета за кегел упражнения със забележителен дизайн, подходящи, както за начинаещи, така и за опитни потребители.  

Много удобни и красиви, съчетават в себе си практичност и комфорт по време на употреба. Бъдете компактна и жена, топчетата ще помогнат не само бързо и ефикасно да затегнете вагиналната си мускулатура, но също така ще доставят много по-приятно чувство по време на интимни сеанси.  Pretty Love Kegel Tighten Up I представляват топки с диаметър от 3.3 см. и силиконов ръкав за покритие в приятен лилав цвят. Той се състои от клетки за топките, и еластична връв за извличане. Топчетата имат вътрешни тежести, които се движат и стимулират допълнително влагалищните стени, което прави преживяването още по-приятно. При необходимост топчетата лесно се изваждат извън силикона, за да бъде почистването лесно, бързо и приятно! 

Passion.bg препоръчва да използвате подобен тип продукт с достатъчно количество висококачествени лубриканти на водна основа, за да бъде удоволствието от употребата им пълно!


Секс магазините са пълни със съкровища, които ще внесат разнообразие и тръпка в сексуалния ви живот, голяма доза соло приключения и вдъхновяващи експерименти. Затова горещо ви препоръчваме да си поръчате поне един от нашите разнообразни продукти, определено няма да съжалявате!

Водоустойчив Да
Диаметър 3,3см.
Дължина 16,3см.
Материал Силикон, ABS
Особеност Свободно движещи се вътрешни топчета
Пол За жени
Предназначение Вагинална употреба
Тегло 78гр.
Тип Вагинални топчета
Цвят Лилав

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.