Кегел топки в розов цвят, бъдете компактна жена - Pretty Love Kegel Tighten Up I

21 лв.

В наличност

  • Производител: Pretty Love
  • Модел: DEBRA01104

Вагинални топчета за кегел упражнения със забележителен дизайн, подходящи, както за начинаещи, така и за опитни потребители.  

Много удобни и красиви, съчетават в себе си практичност и комфорт по време на употреба. Бъдете компактна и жена, топчетата ще помогнат не само бързо и ефикасно да затегнете вагиналната си мускулатура, но също така ще доставят много по-приятно чувство по време на интимни сеанси.  Pretty Love Kegel Tighten Up I представляват топки с диаметър от 3.3 см. и силиконов ръкав за покритие в нежен розов цвят. Той се състои от клетки за топките, и еластична връв за извличане. Топчетата имат вътрешни тежести, които се движат и стимулират допълнително влагалищните стени, което прави преживяването още по-приятно. При необходимост топчетата лесно се изваждат извън силикона, за да бъде почистването лесно, бързо и приятно! 

Passion.bg препоръчва да използвате подобен тип продукт с достатъчно количество висококачествени лубриканти на водна основа, за да бъде удоволствието от употребата им пълно!


Мастурбирай! Това е не просто препоръчително, а абсолютно задължително! Когато си сама, когато имаш връзка, по време на секс и въобще, когато ти се прииска. Това е изключително добър начин да освободиш напрежението или да ускориш оргазма. Освен това, кога за последен път си се разочаровала от себе си?! 

Водоустойчив Да
Диаметър 3,3см.
Дължина 16,3см.
Материал Силикон, ABS
Особеност Свободно движещи се вътрешни топчета
Пол За жени
Предназначение Вагинална употреба
Тегло 78гр.
Тип Вагинални топчета
Цвят Розов

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.