Пенис колан за жени, като истински - Ultra Passionate Harness

37 лв.

В наличност

  • Производител: Lybaile
  • Модел: DEBRA01086

Изживейте нови и неизпитвани преживявания с този великолепен пенис колан. Идеален за лесбийки и бисексуални прониквания. Страпон сексът вече се практикува почти от всяка втора двойка. След като около половината от хората правят секс с пенис колани, няма как той да е изключение и при вас. Напротив, той се е превърнал в стандарт и на него принадлежи бъдещето.

 Страхотен страп-он продукт предназначен за употреба от жени. С перфектен външен вид Ultra Passionate Harness изглежда напълно, като истински. Има реалистична пенис глава, тестиси, извито и венозно тяло. Всички тези детайли са предназначени за максимална стимулация при проникване. Каишката се регулира лесно и удобно, а дилдото е изработено от материал наподобяващ максимално човешката кожа! Изработен във формата на много красив и енергичен пенис с максимално много детайли върху себе си, включително и тестисите. Проектиран специално за жени, които искат да проникнат в своите половинки... без значение дали са от мъжки или женски пол. Passion.bg - гарантира, че изживяването ще бъде наистина вълнуващо и незабравимо!

Коланът позволява употребата и с други дилда с различни размери благодарение на подвижния щифт. Преди първа употреба и след употреба, измивайте с топла сапунена вода или със специална течност за почистване на секс играчки. Също така, за да бъде употребата максимално приятна използвайте само качествени лубриканти на водна основа.


Задължително използвайте лубриканти. Често, когато двойките искат да се възползват от приятните изживявания на аналния секс, забравят да използват овлажнители. Задължително условие е да ги ползвате, за да предотвратите разкъсване на вътрешна или външна тъкан, а също така улесняват и проникването. За предпочитане е да използвате лубриканти на водна основа.

Вмъкваема дължина 12,5см.
Водоустойчив Да
Диаметър 3,5см.
Дължина 15см.
Материал PVC
Особеност Текстурирана повърхност
Пол За жени
Предназначение Вагинална и анална употреба
Размер Регулиреум, подходящ за размер на талията 42-48
Тегло 286гр.
Тип Пенис колан
Форма Реалистична с тестиси
Цвят Телесен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.