Извито дилдо в розов цвят, малък размер - Lovetoy Silicone Holy Dong Small

16 лв.

В наличност

  • Производител: Lovetoy
  • Модел: LVTOY00143

Вагинално или анално ще се задоволите зависи изцяло от вашите предпочитания! Продукт изработен от висококачествен течен силикон, максимално безопасен за вашето тяло. Притежава мощна ваккум вендуза, която ще предложи разнообразно и невероятно преживяване. Ще можете да го използвате без да се налага да включвате в играта ръцете си.

Holy Dong има много фина повърхност, така че е безопасно да се използва при анална употреба. Извитата му форма ще стимулира най-ерогенните точки, а именно G-точката при дамите и простата при мъжете. В компанията на това дилдо ще можете без задръжки да се насладите на зашеметяващи интимни моменти. Идеална играчка за анално стимулиране, много гъвкав и приятен, без да има неприятен мирис. Съвместим и за употреба с пенис колани!

Напълно водоустойчив, лесен за употреба и почистване, можете да измиете само с топла вода и сапун. Понякога можете да използвате специален почистващ разтвор . Също така препоръчваме използването на качествени лубриканти на водна основа, за да бъде удоволствието пълно!


При анален секс задължително използвайте лубриканти. Често, когато двойките искат да се възползват от приятните изживявания на аналния секс, забравят да използват овлажнители. Задължително условие е да ги ползвате, за да предотвратите разкъсване на вътрешна или външна тъкан, а също така улесняват и проникването. За предпочитане е да използвате лубриканти на водна основа.


G-точка стимулатор Да
Вакуум вендуза Да
Вмъкваема дължина 11,5см.
Водоустойчив Да
Диаметър 2,5см.
Дължина 12см.
Материал Течен силикон
Особеност Без фталати, безопасен за тялото, съвместим с пенис колани, гъвкав, без мирис
Пол Унисекс
Предназначение Анална и вагинална употреба
Простатен стимулатор Да
Размер Малък
Тегло 70гр.
Форма Извит дизайн за допълнителна стимулация
Цвят Розов

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.