Пенис пръстен, двоен ефект в черен цвят - Renegade, Romeo Soft Ring Black

23 лв.

В наличност

  • Производител: NS Toys
  • Модел: NSTOYS0748

Удоволствие съчетано с приятна и мултифункционална употреба за това е произведен Renegade, Romeo! Вашият супер еластичен ринг предназначен за едновременно поставяне върху пениса и тестисите.

Обикновен дизайн, който е изключително удобен и ултра ефективен! Renegade Romeo значително подобрява силата на ерекцията и същевременно спомага за подобряване на издръжливостта. Най важното е, че увеличава удоволствието и за двамата партньори по време на сексуалната забава. Уникално оформен ринг, ограничаващ двата най-важни мъжки атрибута, този двоен пръстен се задържа плътно около основата на пениса и топките едновременно. Прави наистина плътна, твърда и продължителна ерекцията, защото се обвива плътно около тестисите, като по този начин ограничава преждевременната еякулация и усилва оргазма, когато най-накрая дойде времето за това вълнуващо преживяване.

Произведен от еластичен мек силикон, Ромео няма да ви разочарова, плюс това този материал е изключително безопасен за тялото и напълно хипоалергичен. Почистването е лесно и бързо, след като използвате топла сапунена вода или добра течност за почистване на играчки. Препоръчваме употребата с лубриканти на водна основа, избягвайте силиконовите смазки!


NS Novelties предлага качествена и стилна опаковка на продуктите. Като се ангажира да подобрява всеки отделен продукт, както и да популяризира визуално зашеметяващият им вид. Нашият разнообразен избор предлага продукти в множество категории. Буквално има за всекиго по нещо. Благодарим ви за вашата подкрепа и се надяваме да намирате нашите продукти за толкова вълнуващи, колкото смятаме и ние че са!

Водоустойчив Да
Диаметър Вътрешен 2,3 см; външен 4,8см.
Дължина 6,3см.
Материал Силикон
Особеност Супер разтеглив дизайн
Пол За мъже
Предназначение Едновременно поставяне върху пениса и тестисите
Тегло 40гр.
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.