Пенис пръстен вибриращ и регулируем, просто съвършен - Pretty Love, Curitis

38 лв.

Доставка до 1-2 седмици

  • Производител: Pretty Love
  • Модел: DEBRA01030

Ефективен и много необходим секс аксесоар за всеки мъж или двойки. Ако искате да удължите половото сношение, погрижете се за партньора си и направете удоволствието по-силно и разнообразно, добваете този черен ринг Curitis във вашата колекция от интимни играчки. Използването му увеличава продължителността на ласките, поддържа ерекцията по-твърда и осигурява възможност за интензивна клитор стимулация, като същевременно блокира освобождаването на семенна течност! Curitis има страхотен дизайн. Поради неговите характеристики, пенис пръстена е напълно безопасен, рискът от нараняване е минимален, което го отличава благоприятно на фона на многото подобни продукти. Благодарение на дизайна се регулира наистина лесно, като пасва перфектно на всеки размер пенис. Сменяемият вибрационен стимулатор ще добави допълнителна възбуда и вълнение към любовното преживяване!

 Не забравяйте, че можете да го използвате, за да мастурбирате или да затоплите ситуацията с партньора си. Той е проектиран в САЩ с най-строгите стандарти за качество.


Женският клиторен оргазъм трае по-дълго. Дори и най-мощният оргазъм при мъжете не може да се сравни с това, което изпитва жената. Времетраенето при мъжете обикновено е между 7-10 секунди, докато при жените той може да продължи до 20 секунди. Когато жената е в състояние да получи множествен оргазъм, тя може да го направи по такъв начин, че почти да ги слее и да ги почувства като един общ, който  да продължи до няколко минути.

Батерия тип LR41
Брой батерии 3
Вибрации Да
Водоустойчив Да
Диаметър 4,8см.
Дължина 13,5см.
Екстри Мощен и тих мотор, лесен контрол на управление
Клитор стимулатор Да
Особеност Регулируем
Пол За мъже, двойки
Тегло 60гр.
Тип Регулиреум, вибриращ пенис пръстен
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.