Мастурбатор с мултивибрации, реалистичен - Pink Pussy

47 лв.

В наличност

  • Производител: Lybaile
  • Модел: DEBRA00439
Почувствайте се по добре! Този мастурбатор е винаги готов да ви задоволи, розовата вагина е толкова реалистична, че може лесно и бързо да ви доведе до щастлив край. Произведена от мек, копринен термопластичен материал (Cyberskin), който е досущ като човешката кожа. Вътрешността бързо се  затопля до телесна температура, а реалистичното проникване в тунела се засилва благодарение на интензивните мощни вибрации. Допълнителното предимство е силната вибрация, като можете да контролирате скоростта на вибриране от копчето, разположено в основата.

Мастурбаторът Pink Pussy има уникален дизайн, който има вътрешна текстура с нодули и ребра за допълнително стимулиране. Базата е оборудвана с вибриращ двигател, който ще ви даде невероятни усещания. Опаковката е дискретна и издръжлива, като се предлага в пластмасов корпус, който е идеален за пътуване. Дезинфекцирайте мастурбатора преди и след употреба. За по-приятно усещане препоръчваме да използвате лубрикант на водна основа.

Знаете ли, че.... специализираните магазини, като Passion.bg предлагат богат избор от лубриканти и смазки, които правят аналното проникване изключително безболезнено и свръх приятно. Те отпускат мускулатурата и отстраняват болката по време на полов акт или проникване със секс играчка. Навлизането трябва да става бавно, постепенно и нежно, за да се намали до минимум рискът от нараняване или неприятно усещане! Опитайте няма да съжалявате определено....
Батерия тип AAA
Брой батерии 3
Вибрации Да
Диаметър 8,6см.
Дължина 23см.
Екстри Мултискоростни мощни вибрации
Материал Термопластична гума, ABS
Особеност Текстурирана вътрешност за реалистично усещане
Пол За мъже
Тегло 628гр.
Тип Вагина мастурбатор
Форма Реалистична
Цвят Черен, телесен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.