Дилдо, идилия в лилав цвят - Dillio 21,6см.

39 лв.

В наличност

Пълна идилия, наистина задоволяваща секс играчка за разнообразна употреба. Продукт произведен със стандарт най-високо качество!

Красиво и изключително вълнуващо дилдо с реалистична форма и детайлни вени съчетани със значителен размер. Притежава мек и гъвкав дизайн, който въпреки тези характеристики е достатъчно твърд. Тази специална играчка винаги ще бъде готова да ви доставя удоволствие, произведена с прецизност и стилен екстравагантен цвят. Подходящ за употреба без ръце, благодарение на мощната всмукателна вендуза в основата. Ще ви стимулира качествено и задоволително всеки път, когато имате нужда, като успешно и лесно ще достига вашите ерогенни зони, определено ще се фокусира върху точното място.

Dillio e бутикова серия, която разполага с множество модели произведени в голямо разнообразие от дължина, форма и вид продукти, което дава възможност да изберете най-подходящият продукт за себе си. Всеки Dillio продукт е снабден с широка база, която позволява безопасна анална употреба. Използвайте играчката с достатъчно количество качествени лубриканти на водна основа, за да бъде преживяването още по приятно и задоволяващо! 


Изработени от най-висококачествения каучук, произведен от Америка, всеки Dillio е 100% без фталат, без латекс и изцяло хипоалергичен. Бутиковата линия Dillio на Pipedream е създадена, за да удря на правилното място. С голямо разнообразие от дължини, предназначение и форми, възможностите са безкрайни!


Мастурбирай! Това е не просто препоръчително, а абсолютно задължително! Когато си сама, когато имаш връзка, по време на секс и въобще, когато ти се прииска. Това е изключително добър начин да освободиш напрежението или да ускориш оргазма. Освен това, кога за последен път си се разочаровала от себе си?! 

Вакуум вендуза Да
Вмъкваема дължина 20,3см.
Водоустойчив Да
Диаметър 4,8см.
Дължина 21,6см.
Материал PVC
Особеност Твърд и гъвкав, без фталат, съвместими с пенис колани
Пол Унисекс
Предназначение Вагинална и анална употреба
Тегло 368гр.
Тип Дилдо
Форма Реалистична
Цвят Лилав

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.