Пенис помпа за максимални резултати - Pump Worx Euro Pump

30 лв.

В наличност

Pump Worx Euro Pump е продукт разработен за постигане на максимални резултати. Euro Pump е най-добрият избор за незабавно разширяване и уголемяване на пениса. При всяко натискане, вашият инструмент за удоволствие ще нараства, ще става по-дебел и ще се изпълни с много власт.

След като проникнете през гладкият и гъвкав отвор, бързо ще си причините пулсиращи и наистина твърди ерекции, които се усещат по страхотен начин. Забравете за междинни спадания на пениса и други подобни неприятни моменти Задименият вакуумен цилиндър позволява да наблюдавате как пенисът ви расте, а вентилът за бързо освобождаване изпуска налягането с натискане на един бутон. Пазете се от имитации на продукти подобни на този, само оригиналните помпи могат да предизвикват резултати, които наистина удовлетворяват!

За да удължите еякулацията, поставете включения в комплекта пенис пръстен върху вала така удоволствието ще бъде още по-голямо. Това също ще удължи времето за игра и ще помогне за поддържане на по-продължителна ерекция, както и ще увеличи забавлението.

Мастурбирай! Това е не просто препоръчително, а абсолютно задължително! Когато си сам, когато имаш връзка, по време на секс и въобще, когато ти се прииска. Това е изключително добър начин да освободиш напрежението или да ускориш оргазма. Освен това, кога за последен път си се разочаровал от себе си?! 
Вмъкваема дължина 21см.
Водоустойчив Да
Диаметър 6см.
Дължина 22см.
Екстри Вградена измервателна линия
Комплекът включва Лосион, почистваща течност, пенис пръстен
Материал ABS
Начин на употреба Не повече от 20 минути и не по-често от два пъти дневно
Особеност Вентил за бързо освобождаване на налягането, продукт без фталати
Пол За мъже
Предназначение Подобрява ерекцията, увеличава размера и дължината
Тегло 340гр.
Тип Пенис помпа
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.