Пенис удължител - Real Feel

25 лв.

В наличност

  • Производител: Pipedream
  • Модел: PIPE240521

Искате да промените нещата с по-дебел и по-дълъг размер на пениса? Подарете на себе си или на любовника си допълнителна обиколка и вижте колко чудесно ще бъде усещането. Промяната към повече винаги е за добро!

Този мек, еластичен ръкав се вписва удобно върху пениса, като е съобразен с вашата форма и дори се затопля до телесната температура, за да бъде усещането още по-приятно. Този специален удължител е направен от материал, който имитира истинската кожа. Прибавя приблизително 5 сантиметра дължина върху главата на вашия пенис и удовлетворяващо дебело усещане към диаметъра. Същевременно ще увеличи продължителността на секса, тъй като усещането (за него) ще бъде ограничено заради ръкава, защото покрива най-чувствителните му области. Използвайте качествени лубриканти, ако е необходимо, за да запазите материала в най-добрия му вид. Подходящ за всякакви размери!


Анонимно мнение за продукта: Това е най-добрият продукт, който съм купувал досега, толкова прост дизайн, а прави толкова огромна разлика в преживяването. Бях обезпокоен, че няма да ми стане, макар че има голямо засмукване. Установих, че може да се използва от всеки, като гарантирано ще пасне. Силно препоръчвам на всеки, който се чуди на какъв точно удължител да се спре!

Водоустойчив Да
Диаметър 3,8см.
Дължина Добавя 5 сантмитера
Материал Термопластична гума
Особеност Пластичен
Пол За мъже
Предназначение Увеличава размера
Размер Стандартен
Тегло 112гр.
Цвят Телесен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.