Крем, стимулира оргазми и увеличава удоволствието - Female Orgasm Cream Secret Garden 30ml

56 лв.

В наличност

  • Производител: Shunga
  • Модел: SHUNGA0035

Този женски крем е естествен и безопасен крем, който действа като стимулант и увеличава усещането. Когато се прилага върху гениталната област на жената, тя прониква в тъканта на меката повърхност, създавайки усещане за вълнение, затопляне, охлаждане или изтръпване.

Нанесете върху клиторалния участък, като след това отделите време за масаж на тъканта под клитора. Ще откриете нови усещания, които могат да ви отведат до границите на женския оргазъм. Някои жени чувстват ефекта незабавно, при други може да отнеме до 3 приложения (3 последователни дни). Използвайте го за ваше удоволствие или за да достигнете нови непознати висоти с партньора си.

Неговата уникална формула съдържа естествени екстракти като L-Аргинин, които отпускат меките тъкани, генериращи сексуално желание, и предизвикват възбуда чрез увеличаване на кръвния поток и чувствителност, докато L-Ornithine поддържа възбудата.

Female Orgasm Cream Secret Garden е гел за нанасяне върху клитора е препоръчителен за жени от всички възрасти! Използвайте го за свое собствено удоволствие или за да достигнете нови висоти с любовника си и да откриете нови усещания.


- Увеличава честотата на оргазмите.

- Подобрява смазването.

- Помага за постигане на сексуално удоволствие и оргазъм

- Увеличава оргазма и улеснява сексуалната реализация

- Идеален за жени в пременопауза и менопауза

- Съвместим с презервативи и с лубриканти на водна основа

- Нетоксичен

Обем: 30 мл.

Марка: Shunga

Количество 30мл.
Особеност Стимулира оргазми
Пол За жени
Предназначение Нанасяне в областа на клитора
Тип Крем

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.