Топчета за вагинална и анална употреба - Orgasm balls, Pretty Love Pearl

37 лв.

В наличност

  • Производител: Pretty Love
  • Модел: DEBRA00715
Pretty Love Balls може да се използва както вагинално, така и анално.

Удивителни тройни висококачествени гейша топки, облечени в стилен лилав силикон. Те притежават допълнителни топчета във вътрешността, които при движение се търкалят и така  увеличат усещанията и стимулират допълнително вагиналните стени. Тези тренировъчни топки имат удобен и забавен пръстен за захващане, който може да служи и като клиторстимулатор, ако го поставите на правилното място.

Продукт произведен от висококачествен медицински силикон, без фталати 100% безопасен за тялото. Препоръчваме употребата на Pretty Love Pearl с лубриканти на водна основа за максимално лесно и безпроблемно поставяне. Не използвайте смазка със силикон, защото има вероятност да се увреди повърхността! Винаги почиствайте старателно преди и след употреба.

Функция: трениране на тазовите мускули, затягане на влагалището.
Дължина 21,8мм, проникване 160мм, диаметър 40мм.

Женските секс играчки се превърнаха в една от основните потребности на жените по целия свят. Всъщност те са станали неизменна част от някои ежедневни практики на жените, което им дава възможност да се чувстват по-комфортно и да поддържат своята сексуалност. Самозадоволяването е самоусъвършенстване, което дава на жените свободата да разучават своите ерогенни любовни зони, а женските секс играчки всъщност им дават тази възможност.

Вмъкваема дължина 16см.
Водоустойчив Да
Диаметър 4см.
Дължина 21,8см.
Материал Силикон
Особеност Притежават вътрешни топчета за допълнителна стимулация
Пол Унисекс
Предназначение Вагинална и анална употреба
Тегло 171гр.
Тип Анално-вагинални топчета
Функция Трениране на тазовите мускули, затягане на влагалището.
Цвят Лилав

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.