Дизайнерски гривни-белезници в кафяв цвят - MAZE Thincuffs Brown

60 лв.

В наличност

Изключтителен аксесоар съчетаващ в себе си цялата чувственост и силата на робството.

Обичаме, обичаме, обичаме този продукт! Не само защото пасва перфектно на всички дрехи и облекла, но освен това може да бъде преобразуван в любимите ни белезници подходящи за игри свързани с робство. Леки, нежни и комфортни, нито един от материалите, използвани за направата на тези белезници от Bijoux Indiscrets, не е от животински произход, което ги прави 100% веган. О, а споменахме ли, че вече са супер модерни?

Украсете китките си с тези гривни с двойно предназначение. Те вървят перфектно с най-красивите ви дрехи и могат да бъдат трансформирани в любимите ви белезници за сексуално ограничаване на движенията.

Изгубете се по пътеките на лабиринта и открийте място, където се срещат вашите светове; нека светът, който показвате, и светът, който криете, се слеят в едно цяло. Ще се осмелиш ли да го направиш?

Съблазнителни с чувствен външен вид. Maze e стилна колекция предназначена за силни и отговорни жени. С тези аксесоари ще намерите един различен път между чувствеността и любовта. Тези вегетариански кожени накити могат да се носят над или под дрехите и са идеални за жената, която смята, че стандартните бижута не изразяват адекватно своя стил. Изработени от веганска кожа с регулируем размер. Колекцията Maze може да се адаптира към всякакви дрехи и стил.


Дизайнер и съосновател на марката, Elsa Viegas посвещава тази линия аксесоари на самоуверените жени. Изключителният дизайн се стреми да направи еротиката част от ежедневието и, както тя така уместно заявява, "Sensuality is the attitude".

Важно 100% веган, 0% материали от животински произход
Дължина Мин. 19см. - Макс: 25см.
Материал Полиуретан
Начин на употреба Поставяне върху китките
Пол За жени
Предназначение Моден аксесоар, белезници за ограничаване на свободата
Размер Регулируем
Тегло 250гр.
Цвят Кафяв

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.