Вибрираща пенис приставка за двойно проникване - The Ultra Soft Double Vibrating 3

41 лв.

В наличност

  • Производител: Lovetoy
  • Модел: LVTOY00106

Поръчайте тази еластична приставка за двойно удоволствие, предназначена за поставяне около пениса. Така ще доставите на вашата половинка толкова желаното двойно проникване. При положение, че приятелката ви мечтае да прави секс с двама мъже, които едновременно да проникват през вагината и ануса, този аксесоар е най-добрият вариант за вас. Изработен от еластичен материал в телесен цвят. Има вграждащ се вибриращ куршум с 10 разнообразни вида вибрации. Еластичният пръстен не само ще помогне да се фиксира надеждно приставката, но и да се поддържа твърда ерекцията за наистина дълъг период от време!

Фалосът има ярко подчертана глава, и специално отделен участък за поставяне на вибриращ пръстен. Играчката е изработена от мек и висококачествен материал. Passion.bg препоръчва да използвате любимия си анален лубрикант за максимално удоволствие и пълен комфорт.

Дължина: 17,8см.

Диаметър: 3см.


Жените, които експериментират в леглото, достигат по-често до оргазъм. Ако имате проблем с достигането до оргазъм, помислете за разнообразяване на любовната игра. Редуване на позите, включване на забавни секс играчки - всичко би могло да помогне.

Батерия тип LR41
Брой батерии 3
Вибрации Да
Вибрационни режими 10
Вмъкваема дължина 15,5см.
Вътрешен диаметър На пръстена 3см.
Диаметър 3см.
Дължина 17,8см.
Екстри Укрепва ерекцията, забавя еякулацията
Комплекът включва Вибриращ куршум, батерии
Материал TPE, TPR
Особеност Текстурирана повърхност
Пол За мъже
Предназначение Двойно проникване
Тегло 145гр.
Тип Пенис аксесоар за двойно проникване
Форма Реалистична
Цвят Телесен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.