Вибро яйце с дистанционно управление с обхват на действие 20 метра - Play Candi Fudggy

81 лв.

В наличност

  • Производител: Play Candi
  • Модел: PLAYC00040

Play Candi Fudggy е дистанционно контролирано вибрационно яйце за разнообразна и качествена стимулация. Комплектът се състои от дистанционно управление, палавото яйце, което има мека малка силиконова опашка, която се използва за издърпване на яйцето, както и необходимите батерии, за да можете започнете играта незабавно. Обхват на дистанционното до 20 метра в диапазон, което ще ви позволява да контролирате вибрациите от наистина далечно разстояние. Ще можете да предавате стимулиращите движения с лекота и във всеки един момент.

Що се отнася до самото яйце, вие ще обикнете твърдата, секси форма, която се вписва във влагалището изключително естествено и приятно. Носете го под дрехите си за допълнително секретно удоволствие или се забавлявайте във ваната с неговата водоустойчива функция! 100% силиконово покритие, което се чувства чудесно при допир с кожата и директно и качествено прехвърля вълнуващите вибрации в интимната област.  

Яйцето е напълно водоустойчиво и притежава 7 различни вибрационни ритми, 3 пулсиращи вибрации, 3 с различни скорости и една с ускоряващи се вибрации. Яйцето е с височина 6,5см. и е с диаметър 3см. Изработено е от силикон и ABS без фталати. Цвят: бял/розов. Включени батерии (2 x SUM5 + 1 x LR23A)

- Безжичен контрол

- Лесен бутон за включване / изключване

- Напълно водоустойчив дизайн

- Бутон за дистанционно управление

- Материал: 100% силикон и ABS пластмаса

- Функционален бутон за 7 скорости (3 пулсиращи, 1 ескалираща и 3 вибриращи)

- Цвят: бял / розов

- Дължина: 6.5 см.

- Диаметър: 3,0 см.

- Без фталати 


Използвали ли сте някога вибро яйце? Ако не сте трябва да съжалявате, че сте пропуснали насладата, която може да ви донесе този продукт. Иновативна технология е създала за вас малки топчета, който проникват във вас и само чакат да задействате вибро-режимите. Вземете дистанционното в ръка, отпуснете се и се насладете на вибрациите, които ще ви накарат да стенете от удоволствие. Вибро яйцата са дискретни и лесни за употреба. Можете да носите своето дори когато не сте у дома. Докато сте в офиса или пътувате то ще бъде във вас и ще очаква да бъде активирано, за да донесе огромно количество наслада в обикновения и скучен ден.
G-точка стимулатор Да
Вибрации Да, мултискоростни
Вибрационни режими 7
Водоустойчив Да
Диаметър 3см.
Дължина 6,5см.
Комплекът включва Батерии
Материал Силикон, ABS
Обхват На дистанционното до 20 метра
Особеност Може да се използва за стимулация на клитора, лесен контрол на управление, връв за удобно изтегляне
Пол За жени и двойки
Предназначение Вагинална употреба
Тегло 140гр.
Тип Вибро яйце с дистанционно управление
Цвят Бял

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.