Маска за очи, сляпа любов - Eye Mask, Blind Love

11 лв.

В наличност

  • Производител: Orion
  • Модел: ORION00288

Изживейте вълнуващото усещане за неочаквано докосване или приятно дразнене върху всяка част на тялото си. Произведена от черен непрозрачен материал с надеждно прикрепящи се ленти към задната част на главата. Незаменим атрибут за страстни ролеви игри, маската може да се използва и за спане.

"Сляпа Любов"  ще Ви постави в роля на подчинение и ще трябва да изпълнявате всяко желание на своя господар. Може и просто да понасяте приятните мъчения, които Ви очакват. Дали ще Ви напляска, или пък ще Ви окове? Ще разберете секунди след, като поставите маската върху лицето си! Напрежението и възбудата ще нарастват тъй като няма да виждате какво се случва и какво следва. Мистерията винаги е била много възбуждаща, убедете се сами!


Въпреки че все още има много табута и страхове, голям брой двойки се наслаждават без задръжки на секс играчките. Те могат да бъдат перфектното допълнение към постигането на удоволствие по различни начини. Играчките също ни помагат да подобрим сексуалните си отношения, да увеличим сексуалното удоволствие и да открием нови техники, които никога не сме опитвали.

Материал Полиамид, полиестер
Начин на употреба Поставя се върху очите
Особеност Има тънки ластични каишки, за да не се размества
Пол Унисекс
Предназначение Ограничава зрението, увеличава възбудата
Размер Стандартен
Тип Маска за очи
Цвят Черен

Всички предлагани от нас продукти се доставят дискретно и без уточняване на допълнителни подробности.